Fii la modă chiar și într-o zi ploioasă! Iată câteva trucuri simple și de efect

Fii la modă chiar și într-o zi ploioasă! Iată câteva trucuri simple și de efect

Cine spune că nu putem arăta bine chiar și într-o zi ploioasă? Știm, părul nu îți stă prea bine și nici tenișii cei noi nu pot fi purtați acum, dar avem pentru tine câteva soluții prin care poți arăta la fel de bine indiferent de vremea de afară. 

Loading...

Poartă cizme de cauciuc

Ce poate să fie mai potrivit decât o pereche de cizme de cauciuc în ton cu hainele tale? Cu buline, animal print sau într-o singură culoare, găsești cizme de cauciuc pe Kalapod.net, pe care le poți integra într-o ținută cu pantaloni lungi, scurți sau chiar cu fustă. Vei fi protejată de ploaie și vei putea crea cele mai cool ținute.

Folosește o pelerină

Pelerinele de ploaie nu mai sunt de mult timp simple bucăți de plastic. Ele se găsesc în cele mai inedite culori sau forme, fie că sunt lungi sau scurte. Cele mai multe pelerine de ploaie au forma unei jachete, deci nu îți este greu să o asortezi la o ținută și, de ce nu, chiar cu o pereche de cizme de cauciuc.

Prinde-ți părul în coc

Nu trebuie să fie un coc elegant, ci despre unul dezordonat, casual, pe care îl poți accesoriza cu o eșarfă. În acest fel îți vei proteja părul de umezeală, mai ales că îl vei aranja degeaba dacă te gândești la bucle sau la păr drept. Chiar și prins în coadă, părul va căpăta un aspect neîngrijit, de aceea cea mai bună alegere este să îl prinzi într-un coc. În plus, este o coafură ușor de asortat la orice ținută, inclusiv la cele sport.

Protejează-ți părul

Dacă nu ești adepta unui coc dezordonat sau dacă ai părul prea mic pentru a-l putea prinde, poți purta un accesoriu pentru cap. O șapcă sau o bască dintr-un material impermeabil îți protejează foarte bine părul, pe care îl poți lăsa desprins sau îl poți prinde la spate, într-un mic coc s-au într-o coadă la baza gâtului.

Ia-ți o geantă impermeabilă

Dacă îți plac gențile și nu te poți dezlipi de ele, în zilele ploioase trebuie să renunți la cele care se pot păta sau uda. Alege genți din materiale lucioase, pe care apa să nu stea. Chiar dacă ai umbrelă sau pelerină, gențile se pot uda și vor rămână pătate. Gențile colorate nu se potrivesc cu zilele ploioase, deci ai putea alege una neagră, pe care să o integrezi ușor în ținutele tale. De asemenea, o borsetă îți poate fi de mare ajutor.

Dacă ai în garderobă ta haine și elemente care se pot purta fără grijă în zilele ploioase, nu ezita să le porți. Și dacă până acum nu ai purtat o pereche de cizme de cauciuc, este momentul să încerci ceva nou și să cumperi una!