Fiica lui Giani Kiriță, în costum de baie! Imaginile care îți vor tăia respirația! Cât de sexy e Roxana, motivul pentru care Giani a încercat să o țină ascunsă

Pe Giani Kiriță îl cunoaște toată lumea, în primul rând din fotbal, iar mai nou datorită unui show de televiziune, însă fiica lui a rămas un mister pentru public. Iată că a venit momentul ca toată lumea să o cunoască pe Roxana Kiriță. Roxana are deja 18 ani și este deja o domnișoară sexy, care are, desigur, mare succes la băieți, deși are un prieten și are momentan ochi doar pentru iubitul ei.

În plus, se pare că Giani Kiriță este un tată extrem de posesiv, iar Roxana a fost nevoită să ducă multă muncă de convingere cu el, înainte să i-l prezinte pe iubitul său. Iată imaginile cu Roxana:

CITEȘTE ȘI: 

Anamaria Prodan a dat lovitura. Numele ei a apărut în toate ziarele din străinătate, e incredibil ce a făcut sexy-impresara: „Miliţie, cazier…”

Așa cum ne-a obișnuit deja, Anamaria Prodan a început anul 2018 în mare forță, iar acest lucru este valabil atât în viața sa personală, însă și în cea profesională. Vedeta este fericită până peste cap de ceea ce a reușit, aașa că a vrut neapărat să împărtășască cu prietenii săi virtualui marea veste: unul dintre internauți a fost atât de impresionat încât a numit-o „Numărul 1”.

Ce s-a întâmplat? Anamaria Prodan se află în prezent în interes de serviciu: soția antrenorului reghecampf a fost impresarul care l-a reprezentat pe Nicolae Stanciu, iar impresara a negociat la sânge când a venit vorba ca acesta să fie cumpărat de cei de la Sparta Praga.

„Numele şi fotografia meau, peste tot, în toate ziarele din lume… alte nume… prin dosare sau pe la :)))) miliţie :))))))… gen cazier”, a scris sexy-impresara pe pagina sa de Facebook.

Totul i se trage după ce, ieri, Anamaria Prodan l-a transferat pe Nicolae Stanciu la Sparta Praga. Mijlocaşul român va primi tricoul cu numărul 10, potrivit gsp.ro. În plus, Stanciu a stabilit un nou record în ceea ce priveşte transferul în Cehia. 5 milioane de euro vor plăti oficialii de la Sparta Praga ca să îl aibă pe fotbalistul român. În Belgia, Nicolae Stanciu a fost cumpărat cu 8,8 milioane de euro, fiind cel mai scump transfer din ţară, potrivit cancan.ro.

CITEȘTE ȘI:

El e românul botezat de Hitler! „Certificatul meu de naştere era scris cu litere de aur şi era semnat de Hitler. Mama a primit şi nişte bani atunci de la el, un fel de premiu”. Ce nume a putut să îi pună liderul nazist

Monitorul de Suceava a publicat un reportaj excepțional despre un român în vârstă de 77 de ani, care lovuiește în localitatea Voievodeasa-Sucevița, care a fost botezat de însuși Adolf Hitler, dictatorul nazist, care a ținut neapărat să devină nașul primului copil care se va naște în tabăra din Hohenschwangau, locul în care familia românului cu tată de origine germană se afla, potrivit a1.ro. Liderul nazist i-a dat, desigur, prenumele său: Adolf. Acum românul este cunoscut drept „nea Adolf din Voievodeasa”. 

„În anul 1940, familia mea a fost luată de aici, din Voivodeasa, şi dusă în Germania, pentru că aşa a făcut atunci Hitler cu toţi nemţii din Europa, i-a strâns în Germania. Tata era neamţ de origine, Mathias Stadler, mama la fel, Barbara Stadler, născută Gaschler. Când au plecat ai mei de aici aveau numai doi copii, fraţii mei mai mari, Peter şi Alfred. Au fost cantonaţi într-un gen de tabără la Hohenschwangau, localitate din apropierea graniţei germane cu Austria. Imediat ce au ajuns acolo, tata a fost luat la război. Îmi aduc aminte din cele ce mi-a povestit mama, că le-au spus, încă de când au sosit în tabără, că primul copil care se va naşte acolo va fi botezat de Hitler. În primăvara anului 1941, la 25 aprilie, m-am născut eu, chiar acolo la Schwangau (n.a. Hohenschwangau). Mama mi-a zis că am fost botezat de Hitler, de aceea am primit şi numele de Adolf, alături de Ernst, şi am aflat tot de la ea, Dumnezeu să o ierte, că certificatul meu de naştere era scris cu litere de aur şi era semnat de Hitler. Mama a primit şi nişte bani atunci de la Hitler, un fel de premiu, mai mult, acesta i-a promis că va avea grijă de mine. Nu am văzut niciodată certificatul de naştere pentru că la sfârşitul războiului, când ne-am întors acasă în România, mama l-a distrus de frica ruşilor care erau peste tot atunci, şi vă daţi seama ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi găsit documentul cu semnătura lui Hitler. Cred că ne împuşcau pe toţi…”, a povestit finul liderului nazist în reportajul realizat de jurnaliștii de la Monitorul de Suceava.

După ce a rămas câteva clipe pe gânduri, bătrânul continuă: „De teamă, atunci când mi-a făcut actele aici în ţară, mama nu a mai trecut şi prenumele Adolf, pentru că atât ar mai fi trebuit pentru noi… Însă, în actele emise în Germania la vremea de atunci, eu figurez ca Stadler Adolf Ernst, de altfel acest lucru se vede şi în documentele pe care le-am scos de la Arhivele Statului din Germania, atunci când umblam să obţin şi acte germane, ceea ce am reuşit. Am şi paşaport german, sunt şi cetăţean german, însă vă rog să mă credeţi că niciodată nu am fost tentat să mă stabilesc acolo. De ce? Pentru că aici, la Voivodeasa, este casa mea şi eu aici vreau să mor, chiar dacă doi din cei patru copii ai mei s-au stabilit acolo”.

Sursa: monitorulsv.ro