Flore Salalidis s-a iubit cu Iri Columbeanu, Boureanu și Botezatu, dar acum îi dă în judecată pe polițiști. Daunele sunt record: „Când vreau să arăt o zonă intimă o fac eu” Ce s-a întâmplat întrece orice limită…

Foto: cancan.ro

Flore Salalidis este blonda care a făcut istorie în lumea mondenă datorită isprăvilor sale în domeniul amorului. Printre cei cu care s-a iubit se numără și Irinel Columbeanu, Cristian Boureanu, Cătălin Botezatu și Dj Eftimie, însă se pare că acum are probleme. Bomba cu forme perfecte și-ar fi deranjat recent atât de tare vecinii, încât aceștia ar fi chemat poliția, iar pe oamenii legii, blondina i-ar fi întâmpinat, cum altfel decât goală pușcă? Ba mai mult, polițiștii se pare că au fost atât de entuziasmați, că au filmat totul, iar lui Flore i s-a făcut bineînțeles rău, ajungând la urgențe, fiindcă și-a dat seama că o țară întreagă o văzuse dezbrăcată… În prezent ea amenință că va da în judecată Poliția Română și că va cere daune morale record.

Deranjați în creierii dimineții de zgomote desprinse dintr-un concert din muzică, vecinii au alertat poliția, enervați. Fără nicio jenă, blondina i-a întâmpinat pe oamenii legii euforică și în costumul Evei. Dezarmați, polițiștii au rugat-o să apeleze la decență, moment în care și-a acoperit trupul cu o haină de blană, dar tot fără lenjerie intimă. Pusă pe harță, Flore s-a lepădat de petale și a început să le transmită vecinilor toată dragostea ei, pentru care a și fost amendată, potrivit cancan.ro.

„Nu, nu am fost avertizată că am fost filmată, nu am știut. Bănuiesc că imaginile ar trebui să rămână la ei la secție. Nu deocamdată nu am cerut explicații nimănui, am un avocat care se ocupă de asta și în scurt timp vom face ce e de făcut. Ca orice om normal… M-a văzut mai mult decât o țară întreagă și de peste hotare, am primit foarte multe telefoane de la persoane din afara țării. Nu vreau să vorbesc despre asta, e o chestie personală, cine era la mine în acea seară. Eu am un conflict cu aceasta vecină de doi ani jumate de când stau aici are o problemă personală cu mine de fiecare dată când vin mai târziu zice că fac gălăgie și cheamă poliția. A sunat la 112 și cheamă poliția destul de des (…) În momentul în care îmi doresc să arăt o zonă intimă o fac eu, dar e altceva când acest lucru se face fără acordul meu

Asta o să discut cu avocatul meu și se va ocupa de toate demersurile Îmi doresc ca cine a greșit să fie sancționat. Așa cum am fost și eu sancționată cu acea amendă pe care nu știu pentru ce mi-a dat-o, că nu am un proces verbal” a declarat Flore în emisiunea lui Marius Niță, potrivit aceleiași surse.

Vă amintim că Flore nu este la prima abatere de acest fel. Ea a devenit celebră în urma unor isprăvi demne de toată… „Admirația”: a făcut valuri în jacuzzi-ul lui Irinel Columbeanu, pe când Moni încă era în peisaj, a petrecut nopți fierbinți și cu Cristian Boureanu, și s-a dezlănțuit în echipă de trei alături de Botezatu.