Florin n-a suportat despărțirea. Orbit de gelozie, i-a spus fostei iubite că publică toate filmările în care făcea amor cu ea. Doar că nu i-a mers, tânăra i-a făcut-o rău! Asta da răzbunare! Așa trebuie să procedeze toate fetele în situația ei:

Un bărbat din Constanța a fost prins în flagrant, fiind acuzat că și-a șantajat fosta iubită cu filmulețe compromițătoare. Pentru că nu s-a împăcat cu gândul despărțirii, tânărul de 33 de ani i-ar fi cerut 8.000 de euro pentru a nu face publice imaginile în care întreținea relații sexuale cu ea. Individul a fost reținut pentru șantaj și violarea vieții private.

Florin Adrian Azoiței nu a putut suporta faptul că iubita sa a decis să rupă relația lor amoroasă. Orbit de gelozie, tânărul din Techirghiol, în vârstă de 33 de ani, a pus la cale un plan de răzbunare. Ar fi amenințat-o pe cea pe care susține că o iubește că va publica mai multe filmulețe compromițătoare. Individul a cerut, în schimb, suma de 8.000 de euro pentru a nu face publice imaginile în care întrețineau relații sexuale, scrie Replica.

Femeia, în vârstă de 29 de ani, a depus, marți, o plângere la Poliție împotriva fostului iubit.

„În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de șantaj și violare a vieții private, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța l-au identificat pe Florin Adrian Azoiței, în vârstă de 33 de ani, din orașul Techirghiol, bănuit de comiterea faptelor”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.
Oamenii legii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, l-au prins în flagrant pe bărbat, în apropierea Gării din Constanța.

Florin Adrian Azoiței a fost reținut, iar, vineri, urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.