Fostul asistent al Mirelei Vaida le-a arătat-o tuturor pe iubita lui! Blonda lui Robert Popescu arată demențial! Cum le stă împreună:

Iubita lui Robert Popescu, fostul asistent al Mirelei Vaida la emisiunea „2 k 1”, este o blondă foarte sexy. Robert Popescu le-a arătat-o tuturor pe aceasta, publicând imagini în care o sărută și o ține în brațe. Numeroase persoane le-au urat celor doi să fie fericiți împreună.

„Vă stă bine împreună! Să fiți fericiți” și „Felicitări!” sunt doar câteva dintre comentariile celor care au văzut imaginile cu Robert și iubita lui în ipostaze romantice. „Zici că e Delia din profil”, a remarcat cineva. Fotografiile respective au adunat mii de like-uri pe Instagram.

Robert Popescu a părăsit emisiunea „2 k 1”, acolo unde era asistentul Mirelei Vaida, în septembrie 2017. „Întotdeauna am fost de părere că atunci când o ușă se închide multe altele se deschid. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, pentru cuvintele frumoase și pentru faptul că zilnic de la ora 14.00 ați fost acolo cu noi și am putut să vă aducem zâmbetul pe buze. Se încheie capitolul 2k1 și se deschide un altul… aspirăm la ce-i mai bun! Doamne ajută”, anunța tânărul. El mai este cunoscut și pentru participarea ca ispită în show-ul „Insula Iubirii”.

Sursa: cancan.ro

 

 

 

CITEȘTE ȘI: 

Știrea tristă a zilei! Anamaria Prodan primește o nouă lovitură. Medicii au făcut anunțul în urmă cu puțin timp despre Ionela Prodan. O, Doamne, asta mai lipsea!

După ce zvonurile alarmante despre starea de sănătate a Ionelei Prodan a stârnit panica în rândul publicului, iar fiica sa, Anamaria Prodan, a confirmat că artista este internată în spital, au apărut noi informații despre starea cântăreței. Deși se zvonește că aceasta ar avea probleme la pancreas, adevărul este cu totul altul.

„Anamaria merge sa o vada in fiecare zi si e optimista ca mama ei isi va reveni. Are aceeasi problema de sanatate pentru care a fost internata si in ianuarie, infectia de la nivelul valvei (n.r. inimii) a revenit. E foarte bine ca se afla la spital, pentru ca urmeaza un tratament precis, iar medicii o pot supraveghea in fiecare clipa. Ana are multe treburi si nu poate sta cu ea acasa, non-stop, deci e mult mai bine ca se afla in spital si ca se bucura de toata atentia. Ar fi exclus ca Ionela Prodan sa fie externata si sa stea singura.”, a declarat o sursă apropiată familiei, pentru VIVA!

Invitați într-o emisiune TV, Marian Golea și Hanibal Dumitrașcu au vorbit despre starea artistei. „Spuneam în 30-31 ianuarie că va urma o perioadă nu prea fericită, pentru sănătate,” a declarat astrologul Marian Golea. „Când ești înconjurată de dragoste, e pansamentul care vindecă cel mai mari afecțiuni și boli,” a spus, la rândul lui, psihologul Hanibal Dumitrașcu.

„Doamna Ionela Prodan a avut o problemă la valvă, a fost o infecție. Această valvă s-a defectat, iar un cheag de sânge a plecat dinspre cap și s-a produs un anevrism, dar nu a cauzat atâtea probleme încât să n-o vezi lucidă, clară,” dezvăluise Cristi Brancu în cadrul emisiunii sale.

VĂ AMINTIM CĂ:

Ionela Prodan s-a internat recent la Spitalul Elias din Capitală, în urma unor probleme de sănătate care au început la sfârșitul lunii ianuarie a acesti an. În ultima perioadă, cântăreața a slăbit foarte mult, a urmat mai multe tratamente, iar noua ei înfățișare a surprins pe mulți, mai ales după ce a început să poarte peruci.

În ciuda acestor lucruri, mama Anamariei Prodan refuză să vorbească despre boala care o macină, și rămâne mereu cu zâmbetul pe buze. Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile când fiica sa a dus-o pe cântăreață la salon, iar acolo aceasta a apărut nemachiată și fără perucă.

Un alt indiciu care ne spune că situația este gravă este faptul că Anamaria Prodan a decis să caute ajutor pe cale spirituală și a mers la mormântul Părintelui Arsenie Boca pentru a se ruga pentru mama ei și a căuta liniște sufletească. Anamaria Prodan a publicat un filmuleț pe contul de Instagram în care apar imagini cu locașul sfânt de la Mănăstirea Prislop, iar fanii au postat numeroase mesaje de susținere, potrivit spynews.ro.

„Un loc care-ți oferă pace și liniște interioară ,bravo că ai reușit să ajungi acolo! / Doamne ajută! Cu siguranță rugăciunile ajung unde trebuie, pentru că Părintele Arsenie face minuni❤ Este Raiul pe pământ / Un loc cu o mare incărcătură spirituală, un loc sfânt, Dumnezeu să-ți asculte ruga om minunat „, au fost câteva dintre comentarii.