Foto. Prima reacţie a Laviniei Pîrva, după ce Ştefan Bănică Jr. a fost operat. Ce a postat vedeta pe contul ei:

Lavinia Pîrva a trecut prin câteva ore de tensiune ieri, când soţul ei, Ştefan Bănică Jr. a ajuns la spital şi a fost operat de apendicită. Astăzi, cunoscuta artistă a postat un mesaj pe o reţea de socializare.

Lavinia Pîrva este o femeie puternică şi ştie că la fel este şi soţul ei, care se va face bine rapid şi va revei la activităţile lui de zi cu zi. Bruneta s-a fotografiat în maşină şi a postat imaginea pe contul ei, acolo unde a scris şi un mesaj pentru cei care îi urmăresc activitatea.

„O zi minunată!”, a scris Lavinia Pîrva.

 

O zi minunată!❤️#replicadecinema #newsingle ❤️❤️❤️

A post shared by Lavinia (@pirvalaviniaofficial) on

De asemenea, din spital, Ştefan Bănică Jr. a transmis un mesaj pentru toţi cei care şi-au făcut griji pentru el.

„Pentru că au circulat în ultimele ore multe informaţii referitoare la starea mea de sănătate şi pentru că am fost copleşit de mulţimea de mesaje primite, ţin să precizez faptul că în acest moment mă simt bine. A fost vorba de o intervenţie chirurgicală uzuală pentru o apendicită. Le mulţumesc medicilor şi asistenţilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, care au avut şi au în continuare grijă de mine şi tuturor celor care mi-au transmis un gând bun! Multă sănătate tuturor şi să ne revedem cu bine”, a scris Ştefan Bănică Jr.

 

Sursa: spynews.ro

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Fuego, mesaj tragic! Artistul nu a mai rezistat și a spus tot: „Va fi prea târziu…” Vrea să afle toată lumea, din păcate…

Paul Surugiu, alias „Fuego”, este iubit de sute de fani, însă pare că, o dată cu fiecare apariție, fanii lui îl îndrăgesc și mai tare. Ei bine, așa s-a întâmplat și datorită unui mesaj extrem de emoționant pe care l-a transmis fanilor și prietenilor. Cântărețul a dorit să tragă un semnal de alarmă pe contul personal de pe o rețea de socializare:

„Vreau să vă zic că e frumos să dai și să primești vești, să fii cel care aduce cu sine o bucurie. E mai ingrată situația atunci când ești purtătorul unui mesaj mai trist, dar chiar și așa, veștile ne țin pe jar și ne aduc cu picioarele pe pământ, lucru care nu ne-ar strica multora dintre noi.

Asta pentru că prea suntem cu capul în nori și îi uităm pe cei ce sunt cu adevărat lângă noi, cu inima și creierul lor, susținându-ne pe deplin. Și uite așa, putem ajunge să-i pierdem dacă nu avem grijă de ei și dacă ne păstrăm în lumea viselor. Încercați, prieteni, să fiți raționali și să nu lăsați instinctele să vă ghideze în viață! Uneori va fi prea târziu ca să mai schimbăm ceva!”, a scris artistul pe Facebook.