Gabi Cristea rupe tăcerea despre ce se întâmplă cu viața ei: „Sunt șocată de ce se scrie în presă…” Singurul interviu în care prezentatoarea a spus lucrurilor pe nume, fanii o susțin!

Recent, Gabriela Cristea a oferit un interviu jurnaliștilor de la cancan.ro, unde a vorbit pe șleau despre toate chestiunile care i-au cam îngrijorat pe fani, în legătură cu ea.

Întrebată dacă se pune problema rezilierii contractului cu postul de televiziune unde a activat, Cristea a răspuns: „Nu a fost niciodată vorba să mă întorc în ianuarie, nu am discutat niciodată momentul revenirii mele, pentru că atunci când ai un copil, nu te poți gândi la cariera ta foarte repede. Eu mă aflu în concediul post natal. Nu s-a discutat acest aspect, sunt șocată de ce se scrie în presă. Eu nu am ieșit din acest concediu, vreau să mă bucur de această perioadă. Concediul este de doi ani, însă nu voi sta atât de mult.”

Întrebată dacă pentru șefii ei contează cifrele, ratingurile și simpatia de care se bucură în rândul telespectatorilor, vedeta a răspuns: „Ca în orice stație de televiziune, şi la acest post există niște studii de piață, acum vom vedea ce contează. Ceea pot să spun este că orice program am luat pe mână, l-am crescut. Nu m-a deranjat niciodată când altcineva mi-a luat locul, ci doar atunci când cifrele au scăzut. Am așa, o mică pretenție tacită, din partea celor care au preluat de la mine, măcar să rămână la același nivel.”

Gabriela Cristea a mai precizat că plănuiesc botezul micuței Victoria în martie sau aprilie, sau după Paște. Dacă va fi înainte de Paște, va fi un botez mic, doar cu familia, dacă va fi după Paște, va fi un eveniment mare.

Întrebată cum au petrecut de Crăciun, Gabriela Cristea a răspuns: „De Crăciun am fost la Brașov, cu Victoria, doar pentru o zi. Ne-am dus și ne-am întors, pentru că ne-a fost teamă de o posibilă aglomerație, de vreo posibilă răceală. I-a prins bine această ieșire la munte, a dormit foarte bine de la aerul curat. De Revelion am stat jumătate de noapte cu ea, iar cealalată jumătate am lăsat-o pe cumnata mea, pentru că am ieșit un pic cu Tavi. El a avut o cântare într-unul dintre cele mai mari cluburi din București și l-am însoțit.”

Sursa: click.ro

CITEȘTE ȘI: 

Mesajul Biancăi Drăgușanu după ce a înlocuit-o pe Gabriela Cristea definitiv la TV! A făcut-o praf: „Nu trebuie să cerșiți simpatia…”

După ce a devenit oficială înformația că Bianca Drăgușanu a înlocuit-o permanent și definitiv pe Gabriela Cristea ca prezentatoare a emisiunii, vedeta a oferit o lecție de modestie. În timpul emisiunii pe care o prezintă, Bianca le-a îndemnat pe femeile frumoase să fie modeste, iată ce mesaj a avut ea: „Fetelor, fiţi modeste şi nu vă mai lăudaţi singure. Cine are ochi să vă vadă, vă vede, nu trebuie să cerşiţi simpatia, nu trebuie să fiţi decât aşa cum v-a lăsat Dumnezeu”.

În plus, se pare că șefii au primit-o pe Bianca, după vacanță, cu două surprize: i-au acordat titlul de titulară, dar au mai și investit suma de 100.000 de euro în noul decor. Surse din apropierea Biancăi Drăgușanu și a Gabrielei Cristea au declarat: „Bianca Drăguşanu rămâne prezentatoarea emisiunii, nu se mai întoarce Gabriela Cristea. Şefii i-au pregătit şi o surpriză: un decor nou! Gabriela spera să revină pe micul ecran şi chiar a fost de vreo patru ori la discuţii cu turcii, însă degeaba. Mai mult decât atât, şefii postului TV au băgat 100.000 de euro în noul decor, care a fost conceput astfel încât să i se potrivească Biancăi. E un decor de vis! A fost o mega-surpriză pentru ea. Bianca i-a convins pe şefi că merită să rămână cu audienţele şi disciplina ei, pentru că este foarte punctuală şi pentru că s-a dedicat proiectului pe care l-a avut pe mâini în ultimele luni”.

Sursa: cancan.ro