Gestul lui a emoționat o țară întreagă, dar nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu tânărul care a donat din ficat unei necunoscute. Atenție, imagini dureroase!

Romeo, tânărul din Satu Mare, a ajuns cunoscut în toată România după ce a făcut un gest altruist care a salvat viața unei necunoscute. El a donat o parte din ficatul lui, și, întrebat fiind, a răspuns că singurul său motiv a fost acela că i-ar plăcea ca altcineva să îl ajute și pe el, dacă ar ajunge în aceeași situație.

E puțin spus că gestul lui a emoționat o Românie întreagă, mai ales că oamenii care ar face așa ceva sunt foarte rari. Din fericire operaţia a decurs foarte bine, iar tânărul s-a recuperat excelent în urma intervenţiei chirurgicale. Chiar dacă totul merge bine, tânărul a rămas cu o cicatrice destul de mare în urma operaţiei. Deşi era conştient de acest lucru, lui Romeo nu i-a păsat şi decis să salveze viaţa unei necunoscute, potrivit spynews.ro.

Fotografia cu cicatricea pe care Romeo o are în urma operaţiei a fost postată într-un articol de site-ul Obiectiv-sm, iar știrea a fost distribuită și de Romeo, pe pagina lui, semn că cicatricea îl face să se simtă mândru că a salvat o viață.

La puțin timp după operație, Romeo, sau „Eroul din Satu Mare”, așa cum a fost numit, a fost invitat în cadrul unei emisiuni televizate, unde a vorbit deschis despre fapta sa.

„Mă simt foarte bine, mi-am revenit repede. Nimeni nu merită să sufere în viaţă şi să stea pe spatul de spital. Şi eu dacă eram în locul ei aş fi vrut să primesc. Mi se pare omenesc ce am făcut. Dacă am putut să ajut am ajutat, dacă nu, nu am încurcat. M-am consulatt cu un preot de la bunica mea din sat şi a durat doar câteva ore până m-am hotărât. Familia a aflat după ce mi-am făcut analizele. Familiei nu i-a venit să creadă. Sora mea geamănă a stat pe gânduri, dar apoi m-a încurajat. Pe Anett o cunoşteam din liceu, suntem la 15 kilometri distanţă. Ne-am gândit dacă suntem rude şi am înţeles că suntem verişori îndepărtaţi. Medicii care m-au operat au rămas uimiţi”, a spus Romeo, tânărul care a donat o parte din ficat pentru a o salva pe Anett.

Iată cum arată cicatricea:

Într-un interviu acordat pentru obiectiv-sm, Romeo Kulcsar declară: „Ma bucur ca a reușit operația …ma simt un om mult mai puternic știind ca am reușit sa salvez o viața,A meritat tot efortul depus și suspansul dinaintea operației.(…) Le mulțumesc tuturor care ne-au susținut, mai ales părinților lui Anett care au fost mereu alături de noi, și nu în ultimul rând familiei mele care m-a încurajat și m-a susținut din prima zi.”

Sursa: obiectiv-sm, spynews.ro