Giani Kiriță a rămas mască! Adi Mutu l-a dat de gol! Prietenii au reacționat rapid și l-au apărat cum s-a putut: „Oricum nu avea nevoie, că acum e la Exatlon!”

Adrian Mutu a părăsit Dinamo pentru un post la FRF, alături de Răzvan Burleanu, un om contestat de Generația de Aur. Managerul sportiv a făcut şi şcoala de antrenori, iar marţi a făcut publică lista cu notele cursanţilor pentru licenta UEFA ”A”, sesiunea de toamnă. Doar că acolo se regăsaeşte şi un alt dinamovist, retras de ceva timp din fotbal.

Nimeni n-ar fi bănuit, dar da, este vorba despre Giani Kiriță, un dinamovist pur-sânge. Însă, deși vedeta Exatlon apare pe listă, în dreptul lui scrie „Neprezentare”. Mutu, în schimb, are numai 10, la cele trei probe…

Comentariile prietenilor virtuali nu s-au lăsat aşteptate: „Multi carnati pe aici, Adrian Mutu a luat 10 pe linie la fotbal…LA FOTBAL, nu la mate sau fizica sau lb romana. El a jucat fotbal toata viata in detrimentul altor materi si activitati, a facut asta la un nivel inalt si a facut-o foarte bine. A fost antrenat de nume mari ale fotbalului mondial, alaturi de jucatori de legenda , la unele din cele mai mari cluburi de fotbal, a jucat si a facut istorie in campionatul italian unde nu multi jucatori reusesc. Ce nota putea sa obtina la acest examen? Cum sa dea spaga sau sa copieze, poate s-a copiat pe el din experienta sa pe teren, in meciuri si antrenamente. FELICITARI Adrian Mutu, asteptam sa te vedem la treaba, fotbalul din Romania are nevoie de tine si de experienta ta”, ce inseamna sa ai pile…sau mai degraba cum sa nu i dai 10 briliantului”, „Du-te .. zici ca eşti Nadia Comăneci – 10.10.10.10.10 :))))”.

Unul i-a fost adresat şi lui Giani Kiriţă: „Giani Kirita s-a dus la exatlon…n-are el nevoie de licenţă”.

Iată și lista:

Sursa: cancan.ro

CITEȘTE ȘI: 

E oficial! Nu mai trecem la ora de vară, a fost eliminată! S-a votat în urmă cu câteva minute. Ce trebuie să știi despre asta, atenție, e foarte important!

Ora de vară a fost eliminată după o decizie a Parlamentului European, drept urmare, anul nu va mai fi împărțit în ora de iarnă și ora de vară.

Se pare că povestea a început la sfârşitul anului trecut, atunci când Lituania a cerut Uniunii Europene să renunţe la ora de vară. Motivul? Schimbarea de două ori pe an a ceasurilor i-ar pune în dificultate pe oameni, iar majoritatea consideră enervant acest lucru, potrivit a1.ro. În plus, anul trecut peste 70.000 de oameni din Finlanda au semnat o petiţie prin care au cerut Uniunii Europene să renunţe la ora de vară, invocând aceleași motive, potrivit spynews.ro.

Rezoluția a fost votată de majoritatea deputaților, urmând ca România și restul statelor membre să o adopte, după ce își vor da acordul.​ Dintre cei 549 de deputați prezenți, o majoritate de 384 a votat să se renunțe la cele două fusuri orare de peste an, iarnă și vară. Astfel, ora de vară ar urma să fie scoasă din practică, iar ora de iarnă să fie valabilă pe întreg parcursul anului.

Benjamin Franklin a propus în secolul al XVIII-lea să se treacă la ora de vară, iar Germania și Austro-Ungaria au fost primele țări care au adoptat acest sistem în 1916, potrivit observator.tv.Germania și Austro-Ungaria au fost primele țări care au adoptat acest sistem în 1916. Scopul a fost economisirea rezervelor de cărbune necesare producției de război. În România, ora de vară a fost reintrodusă în 1979.

Surse: a1.ro, observator.tv, spynews.ro