Greşelile pe care le fac femeile când sărută. Pun bărbaţii pe fugă! Uite ce nu trebuie să faci:

Considerăm sărutul ceva care vine de la sine, fără să ne dăm seama că acest gest de afecţiune cântăreşte enorm într-o relaţie de cuplu, indiferent dacă este vorba de o relaţia abia începută sau una de lungă durată.Întotdeauna există loc de mai bine în materie de sărut. Însă, dincolo de îmbunătăţiri în tehnica sărutului, există anumite „tehnici” greşite pe care ar trebui să le evităm atunci când ne sărutăm.

 

 

1. Sărutul „împrăştiat”

Acest tip de sărut trebuie evitat pentru că generează mai multă neplăcere decât plăcere. Sărutul „împrăştiat” presupune o deschidere mare a gurii şi mânjirea cu salivă a partenerului atât pe buzele lui, cât şi împrejurul lor. Este neplăcut pentru oricine care se sărută să simtă salivă inclusiv pe bărbie. Rezumă-te la buze şi la interiorul gurii, nu „extinde” sărutul mai mult decât trebuie.

 

2. „Peşte mort în gură”

Această “tehnică” implică mai mult lipsa totală a unei „tehnici”. Mai exact, introducerea limbii în gura partenerului şi lăsarea organului inert acolo, aşteptând ca celălalt să depună tot efortul. Mai multă implicare nu strică deloc!

 

3. Limba introdusă până la amigdale

Toată lumea adoră un sărut pasional, profund, dar asta nu înseamnă că partenerul trebuie să aibă senzaţia că limba ta ajuns până la amigdalele lui. Penetrarea în timpul sărutului trebuie efectuată cu măsură, fără să dea senzaţie de „invazie” a întregii cavităţi bucale.

 

4. Limba de şopârlă

Ştiţi cum fac şopârlele cu limba? O scot şi o introduc rapid înapoi în gură. Ei bine, aceste mişcări rapide sunt neplăcute atunci când sunt efectuate în timpul unui sărut şi derutează mai degrabă partenerul decât să ofere plăcere.

 

5. Sărutul de rutină

În orice relaţie de cuplu apare rutina şi, până una altă, fiecare om are anumite tehnici în materie de sărut pe care le tot repetă. Însă dacă nu introduci nimic nou în sărut, executând mereu aceleaşi mişcări, acest gest de afecţiune devine total banal. Mai multă creativitate nu strică niciodată nici între aşternuturi, nici în materie de sărut.

 

Sursa: realitatea.net

 

 

 

CITEȘTE ȘI: 

E oficial! Nu mai trecem la ora de vară, a fost eliminată! S-a votat în urmă cu câteva minute. Ce trebuie să știi despre asta, atenție, e foarte important!

Ora de vară a fost eliminată după o decizie a Parlamentului European, drept urmare, anul nu va mai fi împărțit în ora de iarnă și ora de vară.

Se pare că povestea a început la sfârşitul anului trecut, atunci când Lituania a cerut Uniunii Europene să renunţe la ora de vară. Motivul? Schimbarea de două ori pe an a ceasurilor i-ar pune în dificultate pe oameni, iar majoritatea consideră enervant acest lucru, potrivit a1.ro. În plus, anul trecut peste 70.000 de oameni din Finlanda au semnat o petiţie prin care au cerut Uniunii Europene să renunţe la ora de vară, invocând aceleași motive, potrivit spynews.ro.

Rezoluția a fost votată de majoritatea deputaților, urmând ca România și restul statelor membre să o adopte, după ce își vor da acordul.​ Dintre cei 549 de deputați prezenți, o majoritate de 384 a votat să se renunțe la cele două fusuri orare de peste an, iarnă și vară. Astfel, ora de vară ar urma să fie scoasă din practică, iar ora de iarnă să fie valabilă pe întreg parcursul anului.

Benjamin Franklin a propus în secolul al XVIII-lea să se treacă la ora de vară, iar Germania și Austro-Ungaria au fost primele țări care au adoptat acest sistem în 1916, potrivit observator.tv.Germania și Austro-Ungaria au fost primele țări care au adoptat acest sistem în 1916. Scopul a fost economisirea rezervelor de cărbune necesare producției de război. În România, ora de vară a fost reintrodusă în 1979.