Hagi nu a schimbat femeile ca pe sosete asa cum fac alti fotbalisti. E insurat cu Marilena de peste 20 de ani! Ce frumoasă este cea de-a doua soție a lui Gică Hagi! Uite cât de fericiți sunt împreună:

În urmă cu 20 de ani, Gheorghe Hagi, considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști ai României, o conducea în fața altarului pe Marilena, la doar patru ani după ce divorțase de prima lui soție, Leni.

Făcea minuni pe teren, însă nu a jonglat la fel și cu femeile, în viața personală. În 1994, Gică s-a despărțit de prima soție, Leni Celnicu, mutarea fotbalistului la Real Madrid fiind momentul care i-a făcut pe amândoi să realizeze că nu mai pot merge pe același drum. Un an mai târziu, Hagi se însura cu o brunetă frumoasă, machidoancă de-a lui, pe nume Marilena Vlahbei. Marilena este sora mai mare a Luminiției Popescu, soția unui alt mare nume al fotbalului românesc, Gheorghe Popescu.

Al doilea mariaj s-a dovedit a fi cu noroc pentru ”Maradona din Carpați”, el și Marilena formând un cuplu până în prezent, iar anul acesta au aniversat 20 de ani de căsnicie.

Nunta lor, în 1995, a fost evenimentul monden al anului, de unde nu au lipsit nume mari ale showbizului sau sportului, printre care și fotbalistul Hristo Stoicikov, alături de care Hagi juca la Barcelona. Petrecerea s-a ținut cu mare fast la un faimos restaurant din stațiunea Neptun, la care au luat parte 300 de invitați.

Gică Hagi și Marilena, la nunta din 1995, eveniment care a avut loc la Neptun

Au doi copii împreună, Kira și Ianis
Brunetă, cu un zâmbet fermecător, Marilena este o femeie discretă și îl însoțește pe antrenorul Viitorului doar la evenimentele mondene, preferând să se ocupe departe de ochii presei de cei doi copii ai lor: Kira (20 de ani), care iubește teatrul și studiază în America, și Iannis (17 ani), care îi calcă pe urme genialului său tată.

La împlinirea a 50 de ani, ”regele fotbalului românesc” se declara mulțumit de viața pe care o are alături de familia sa. Într-un interviu pentru PRO TV, acesta spunea: ”Mă simt bine, sunt fericit, nevastă-mea încă mă iubește”.

O dovadă de iubire a primit-o Gică în public de la soția sa, tot la aniversarea a 50 de ani a fotbalistului, eveniment care a avut loc într-o stațiune exlcusivistă din Turcia. Un moment rar pentru obiectivul fotojurnaliștilor români, dar care le-a fost oferit chiar de sportiv, pe contul lui de Facebook.

Atunci, sportivul a primit un buchet de flori de la organizatorii petrecerii, pe care l-a dat, mai departe soției sale. Înainte să primească trandafirii, aceasta l-a recompensat pe fostul antrenor al Galatasaray cu mai multe săruturi, semn că Marilena și Gheorghe sunt îndrăgostiți la fel ca acum 20 de ani.

SURSA: UNICA.RO