Horoscop de Ziua Îndrăgostiților: Această zodie are toate șansele să se despartă azi de partener. Mare atenție!

Acestea sunt zodiile care sunt predispuse la certuri și conflicte chiar pe data de 14 februarie, de Valentine’s Day. Ziua îndrăgostiţilor nu este pentru toată lumea, de aceea anumite zodii mai bine ar sta în casă. Sfatul nostru este să nu îşi facă mari speranţe şi să-şi pregătească şerveţelele. 

Berbec

Berbecii obişnuiesc să grăbească lucrurile într-o relatie şi riscă să rămână singuri de Valentine’s Day. Sunt extrem de pretenţioşi în ceea ce priveşte partenerul lor şi au foarte mari aşteptări când vine vorba despre planificarea acestei zile. Sunt persoane puternice şi dau dovadă de un caracter de piatră. Vor în permanenţă să domine şi din acest motiv vor avea numeroase conflicte.

Vărsător

Sensibili şi sufletişti, Vărsătorii se îndrăgostesc destul de repede, dar se plictisesc la fel de repede de oamenii din jurul lor. Dacă la începutul relaţiei aveau fluturaşi în stomac, aceştia se transformă în certuri tot mai dese şi tensiuni greu de imaginat. De Valentine’s Day, Vărsătorii îşi vor dori să iasă în oraş cu partenerul, însă aceştia vor doar să lenevească şi nu au chef. De aici până la un mare scandal este doar un pas.

Scorpion

Nativii din Scorpion s-au săturat de reproşurile partenerului de cuplu şi vor avea numeroase discuţii în contradictoriu în luna februarie. Chiar dacă nu le mergea bine de mai multă vreme, au rămas împreună în speranţa că lucrurile se vor rezolvă. La începutul lunii, chiar înainte de Valentine’s Day, vor decise să se despartă definitiv.

Dar, avem și o veste bună. Acestea sunt zodiile care își pot găsi perechea pe Facebook, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Iată care sunt norocoșii care pot avea parte astăzi de surprize la care nici măcar nu mai sperau de multă vreme. 

Gemeni

Nativii din Gemeni au șansa să treacă de la un simplu flirt pe Facebook la o relație serioasă și, de ce nu, la o întâlnire chiar de ziua îndrăgostiților.

Balanță

Balanțele au mare nevoie de afecțiune, de un om care să-i înțeleagă și să le arate înțelegere. Nativii din Balanță au șansă să-și găsească dragostea, în luna februarie, pe rețelele de socializare.

Capricorn

Nativul din Capricorn va avea parte de o mare surpriză de ziua îndrăgostiților. Capricornii au șansa să simtă din nou fluturași în stomac. Cu un talent de mare seducător, Capricornul are un mare defect, nu lasă niciodată de la el. Nativii din Capricorn sunt destul de greu de înțeles, așa că trebuie avută răbdare cu ei.