Horoscop zilnic 13 noiembrie: „Să fie atenţi şi să analizeze lucrurile în profunzime, nu doar formal, de multe ori ceea ce vedem este atât de înşelător!” Iată predicțiile complete pentru toate zodiile:

Horoscop zilnic 13 noiembrie: Berbec (21.03 -19.04)

Iubire: cu toată disponibilitatea lor, aici, lucrurile rămân încurcate. Posibil ca unele planuri pentru după-amiază să cadă şi să simtă că sunt excluşi din joc,
Sănătate: posibilă criză de fiere de pe urma supărărilor neexprimate.
Bani: problemele lor în domeniu ţin de nemulţumirile faţă de remunerarea preferenţială. Ei aleargă, alţii culeg roadele.

 

 

 

Horoscop zilnic 13 noiembrie: Taur (20.04 – 20.05)

Iubire: dragostea înseamnă totul sau nimic şi totul sub semnul imperativului de ce asa si nu cum vor ei şi de aici o întreagă avalanşă de reproşuri.
Sănătate: variaţiile de temperatură cer o hidratare corespunzătoare a organismului.
Bani: ar putea să fie unele probleme, fie nu le intră banii pe card, fie le-a fost blocat contul din varii motive.

 

 

 

Horoscop zilnic 13 noiembrie: Gemeni (21.05 – 21.06)

Iubire: afectiv lucrurile încep să revină la normal, poate şi pentru că au unele satisfacţii vis-a-vis de revoltele interioare.
Sănătate: posibil să se confrunte cu dureri de cap de pe urma stărilor tensionate pe care le parcurg dar şi cu unele căderi imunitare.
Bani: Să încerce să se limiteze la cât au.

 

 

 

Horoscop zilnic 13 noiembrie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire: să fie atenţi şi să analizeze lucrurile în profunzime, nu doar formal, de multe ori ceea ce vedem este atât de înşelător!
Sănătate: să aibă grijă la digestie, în special să-şi regleze problemele care ţin de constipaţie şi de…răceli!
Bani: sunt prieteni de nădejde şi chiar dacă nu le place să de bani împrumut, acum vor sări să-şi ajute prietenii care au intrat în necaz.

 

 

 

Horoscop zilnic 13 noiembrie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire: au instincte foarte bue din acest punct de vedere şi este posibil ca, undeva în jurul prânzului să se producă aşaaaa o…scurtcircuitare de destin!
Sănătate: la ei nu se pune problme, mai de grabă să aibă grijă de persoanele vârstnice, femei în special, la bolile care implică sănătatea sistemului cardio-vascular.
Bani: par să vină nişte bani dar aşa cum vin aşa se duc pentru unele plăţi şi cheltuieli neprevăzute.

 

 

 

Horoscop zilnic 13 noiembrie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire: sensibilitatea lor funcţionează la maximum într-o simbioză perfectă cu pragmatismul, mai ales când se pune problema de sentimente.
Sănătate: stau foarte bine ceea ce cred eu este un atuu important pentru ei.
Bani: o serie de chletuieli care vin pe nepusă masă, îi obligă şi pe ei să scoată din buzunar mai mult decât ar fi crezut.

 

 

 

Horoscop zilnic 13 noiembrie: Balanţă (23.09 – 23.10)

Iubire: dragostea ar trebui să le ridice mingea le fileu şi să-i transforme în cei mai fericiţi oameni dacă ar fi puţin mai atenţi.
Sănătate: stau bine, mai bine decât sperau.
Bani: le stă mintea la investiţii, doar că de la idee la punerea în practică este drum lung şi nu prea sunt ei pregătiţi acum de aşa ceva.

 

 

 

Horoscop zilnic 13 noiembrie: Scorpion (24.10 – 22.11)

Iubire: li se pare că iubitul/a sau paterul/a a spus ceva cu subînţeles numai bine să declanşeze în mintea lor un adevărat scenariu dramă şi vă daţi seama ce este în sufletul lor.
Sănătate: când lucrurile merg bine nici organismul lor nu suferă.
Bani: o schimbare de statut financiar, li se mai adaugă o treaptă salarială sau un spor de venit.

 

 

 

Horoscop zilnic 13 noiembrie: Săgetător (23.11 – 21.12)

Iubire: riscul de ruptură este iminent, aşa că le-aş sugera să o lase mai moale, controlul excesiv este dovadă de nesiguranţă nu de iubire!!
Sănătate: învăţaţi să vă controlaţi furiile!
Bani: s-ar putea bucura de o promovare pe care o aşteaptă de mult timp şi care vine, cum este normal, şi cu o creştere financiară.

 

 

 

Horoscop zilnic 13 noiembrie: Capricorn (22.12 – 20.01)

Iubire: pare să le mai vină inima la loc dar parcă tot nu sunt convinţi de fidelitatea partenerului aşa că vor mai da o tură prin telefoanele lor, îşi vor aminti că nu le-au spus tot ce avea de spus, şi vor sta toată ziua pe telefon.
Sănătatea: este excelentă şi poate de aceea au tot soiul de idei.
Bani: Fiecare zi este o nouă experienţă pentru ei şi de fiecare dată promit că vor învăţa cât mai multe din ceea ce li se întâmplă.

 

 

 

Horoscop zilnic 13 noiembrie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire: va fi o zi de excelentă pentru unii dintre ei, ceea ce nu îi va scuti nici de bârfa şi nici de invidia colegilor aşa că nu plecaţi urechea la ce auziţi.
Sănătate: în continuare rămân problematice răcelile de toate felurile.
Bani: atenţie la cheltuieli că parcă vă întindeţi mai mult decât vă e plapuma!

 

 

 

Horoscop zilnic 13 noiembrie: Peşti (20.02 – 20.03)

Iubire: dacă zâmbesc clar pun ceva la cale în sensul că astăzi ceea ce îi va conduce sunt tocmai sentimentele mai ales că sunt dispuşi la orice ca să ajungă la persoana iubită.
Sănătate: continuă sensibilitatea articulaţiilor la schimbările de vreme. Cei tineri nu au probleme.
Bani: nu se pot plânge că nu au, alţii însă se zbat ca peştii pe uscat.

 

 

 
Sursa: click.ro