Horoscopul dragostei: Horoscopul dragostei poate indica în funcție de zodia în care ești născut de câte ori vei simți fiorii dragostei pe parcursul vieții. Câte mari iubiri ai în funcție de zodie?

Pentru ca sunt putine persoanele care isi gasesc dragostea din prima, horoscopul dragostei spune ca in functie de luna nasterii poti avea un numar diferit de iubiri.

Horoscopul dragostei: zodia Berbec

Cei din zodia Berbec sunt persoane sceptice si vor iubi de trei ori in viata. Prima mare iubire a Berbecilor se va petrece mai mult din curiozitate, apoi vor iubi din interes si abia din a treia incercare nativii din zodia Berbec vor simti dragostea adevarata.

 

Horoscopul dragostei: zodia Taur

Taurii sunt firi romantice si tocmai de aceea vor iubi o singura data in viata. Desi se indragostesc foarte greu, cei din zodia Taur raman statornici asupra iubirii lor. Daca sunt dezamagiti si prima dragoste se termina, horoscopul dragostei spune ca ei nu vor mai putea iubi la fel pe altcineva.

Horoscopul dragostei: zodia Gemeni

Gemenii sunt in permanenta in cautarea jumatatii lor si din cauza temperamentului lor vulcanic, de multe ori dau gres. Nativii din zodia Gemeni au trei mai iubiri in viata si horoscopul dragostei spune ca a treia oara se vor impaca cu ei insisi si se vor daruit total.

Horoscopul dragostei: zodia Rac

Racii au nevoie ca partenerul lor sa le fie in primul rand prieten si pentru ca prima data vor esua ei vor iubi de doua ori in viata. Horoscopul dragostei spune ca Racii vor fi dezamagiti de prima lor iubire dupa ce vor descoperi ca partenerul nu le-a fost alaturi total.

 

Horoscopul dragostei: zodia Leu

Persoanele nascute in zodia Leu sunt cuceritoare prin natura lor si ajung sa iubeasca de nenumarate ori in viata, dar tot de atatea ori ajung sa sufere din dragoste.

 

Horoscopul dragostei: zodia Fecioara

Horoscopul dragostei pentru zodia Fecioara prevede doua mari iubiri pentru nativii din aceasta zodie. Fecioarele isi deschid greu sufletul in fata partenerului si de multe ori refuza sa iubeasca de teama sa nu fie ranite.

Horoscopul dragostei: zodia Balanta

Cei din zodia Balanta sunt foarte greu de multumit si nu gasesc toata viata ceea ce isi doresc. Horoscopul dragostei prevede opt mari iubiri pentru Balante pentru ca nu gasesc persoana perfecta pe care o cauta.

 

Horoscopul dragostei: zodia Scorpion

Nativii din Scorpion sunt firi libere care ajung sa cunoasca si sa aiba contacte fizice si emotionale cu multe persoane. Cand vine vorba de iubire, horoscopul dragostei spune ca nativii din Scorpion iubesc doar o singura data.

 

Horoscopul dragostei: zodia Sagetator

Sagetatorii au patru mari iubiri pe parcursul vietii si in a patra incercare invata sa faca si compromisuri astfel incat relatia sa poata fi de durata.

 

Horoscopul dragostei: zodia Capricorn

Pentru ca sunt foarte posesivi, Capricornii ajung sa iubeasca de cinci ori in viata. Horoscopul dragostei spune ca din cauza geloziei, nativii acestei zodii sunt parasiti de parteneri.

 

Horoscopul dragostei: zodia Varsator

Persoanele nascute in zodia Varsator au tendinta sa isi insele partenerii si desi se plictisesc greu, la un moment dat ajung sa se plictiseasca de relatia in care sunt. Horoscopul dragostei spune ca Varsatorii iubesc de trei ori in viata.

 

Horoscopul dragostei: zodia Pesti

Pentru ca sunt persoane introvertite, Pestii au parte de o singura iubire in viata. Horoscopul dragostei pentru zodia Pesti spune ca nativii din aceasta zodie tin cu dintii de dragostea lor odata ce au intalnit-o.