Horoscopul dragostei! În luna noiembrie vor avea loc surpize de proporţii pentru trei dintre nativii zodiacului! Află dacă zodia ta se află printre ele…

Dacă multe cupluri bine sudate, parteneri care se iubesc sincer vor avea parte de momente speciale, alte legăminte superficiale se pot destrăma atunci când le e lumea mai dragă. Astrele aduc în luna noiembrie multe schimbări în plan sentimental pentru câţiva nativi ai zodiacului şi alte răspunsuri la incertitudinile celorlalte semne. Cet e că urmează o perioadă plină de surprize. Care sunt norocoşii în dragoste în luna noiembrie, aflăm în rândurile următoare.

 

 

Rac

Mijlocul și sfârșitul lunii vin cu noutăți pe placul tău. Poate partenerul îți face o surpriză care te binedispune, o călătorie, o ieșire sau un cadou la care visezi cu ochii deschiși de ceva vreme. Cert este că îți merge bine și se așterne pacea în sufletul tău. Dacă îți doreai un copil, sunt șanse să-l concepi acum, când erotismul și fertilitatea sunt la cote ridicate. Tu abandonează-te iubirii și de restul se ocupă astrele! Farmecul personal îți aduce privilegii și la serviciu.

 
Fecioară

Fie ești tu foarte convingătoare, fie partenerul mai maleabil în perioada asta, cert este că orice i-ai cere, nu va spune nu. Comunicarea e foarte bine susținută de astre și pur și simplu știi cum să pui problemă că să obții ce-ți dorești. Spune tot ce ai pe suflet și vei găsi înțelegere și cooperare. E ideal să petreceți mai mult timp în doi, să depanați amintiri, să povestiți tot ce n-ați apucat în ultima vreme. Emoțiile pe care le trăiți sunt dintre cele mai intense, așa că va veți dori să repetați experiență.

 
Scorpion

Toate laturile vieții tale sunt aspectate excelent și iubirea nu face excepție. O poți lua de la capăt după regulile tale, cu același partener sau cu altul nou. Orice ai alege, demult nu ți-a mai mers așa de bine pe plan sentimental, cu condiția să nu repeți vechile tipare care s-au dovedit greșite. Toată lumea te laudă, te apreciază, te vrea prin preajmă. În ultima parte a lunii trebuie să-ți controlezi posesivitatea și să nu apelezi la șantajul sentimental ca să obții ce îți dorești.

 

 
Sursa: observator.tv