retete gustoase

Idei de cadouri pentru prietena ta pasionată de pantofi

Idei de cadouri pentru prietena ta pasionată de pantofi

Prietena ta cea mai bună este o adevărată colecționară de pantofi, motiv pentru care în garderoba sa se regăsesc o mulțime de modele de încălțări? Niciodată o femeie nu consideră că are prea multe perechi de pantofi, mai ales dacă este pasionată de modă, deci hobby-ul său este un motiv suficient de bun pentru a-i oferi în dar, cu diverse ocazii, încălțăminte cu design inedit. 

Loading...

 

Știai că Maria Antoaneta avea peste 500 de perechi de pantofi pe care îi ordona în dressingul ei în funcție de stil și de culoare? Ei bine, îți poți ajuta cea mai bună prietenă să își îmbogățească propria colecție de pantofi oferindu-i drept cadou unul dintre următoarele modele de încălțăminte!

 

O pereche de pantofi de brand 

 

Prietena ta este o mare amatoare de cumpărături și vânează reducerile de preț ale marilor branduri? Cu siguranță că ar fi încântată să primească în dar o pereche de pantofi de la brandul său preferat! Îndeplinește-i această dorință și caută astfel de încălțăminte în magazinele online. De exemplu, de pe epantofi.ro poți achiziționa sneakerși, pantofi și sandale de la branduri de renume mondial, printre care și Versace, Guess, Valentino, Love Moschino și multe altele. 

Cizme originale UGG 

 

Orice pasionată de pantofi va alege pentru colecția ei doar produse originale, care să arate impecabil și care să fie de foarte bună calitate. Fără îndoială că și prietena ta acordă atenție detaliilor atunci când merge la cumpărături pentru a-și achiziționa o nouă pereche de încălțări. Ce-ar fi, deci, să o surprinzi oferindu-i chiar tu o pereche de cizme UGG originale? Acestea sunt ideale pentru sezonul cald, fiind confortabile, practice, călduroase și ușor de asortat. În plus, UGG-urile originale sunt un element statement al garderobei, ele revenind în tendințe în fiecare iarnă. 

Un model de pantofi ediție limitată 

 

Ce alt dar ar fi mai potrivit pentru o pasionată de haine și în special de pantofi dacă nu o pereche de încălțări sport în ediție limitată? Acesta este cadoul perfect pentru prietena ta cea mai bună, mai ales dacă este adepta ținutelor lejere. Totuși, indiferent de stilul ales, încălțămintea în ediție limitată vor întoarce capete și o va face pe prietena ta să se simtă cu adevărat deosebită de fiecare dată când o poartă!

 

Pantofi personalizați 

 

O altă idee de cadou inspirată de care prietena ta va fi foarte încântată este reprezentată de pantofii personalizați. Oferă-i în dar amicei tale o pereche de sandale inscripționate cu numele ei sau, de ce nu, chiar cu un mesaj aparte și găsește un atelier de pantofi care să te poată ajută să faci acest lucru. Pantofii personalizați sunt o idee excelentă mai ales dacă prietena ta urmează să fie mireasă, însă de asemenea îi poți dărui un astfel de dar și cu alte ocazii. 

 

Pantofii de brand, cei personalizați, încălțămintea originală sau pantofii de brand sunt doar câteva dintre cele mai potrivite idei de cadouri pentru prietena ta pasionată de modă. Inspiră-te din ideile noastre și alege darul ideal pentru o colecționară de pantofi!