Ieri, Mădălina Ghenea a vorbit despre înşelat, azi, am aflat cu cine ar fi înşelat-o Matei Stratan! Iată toate informaţiile…Cine ar fi crezut că o să se întâmple asta?

Povestea lor de iubire părea desprinsă din filme, însă la câteva luni după ce şi-au cunoscut fetiţa şi s-au stabilit în România, relaţia lor a început să scârţâie. Şi dacă Matei Stratan tace în mediul online, Mădălina Ghenea, nu. Gesturile ei vorbesc mai mult despre cum este, de fapt, atmosfera între cei doi tineri părinţi. Iar azi, am aflat cu cine ar fi înşelat-o tânărul milionar pe frumoasa actriţă.

Potrivit mărturisirilor făcute de Cristian Brancu în cadrul unei emisiuni Matei Stratan ar fi căzut în păcat cu o femeie mai tânără şi tare frumuşică. În vârstă de 29 de ani, Mădălina Ghenea ar fi aflat totul şi s-a decis să plece din vila tatălui fiicei sale cu tot cu aceasta. Fetiţa lor are şapte luni.

 

„Ideea de înşelat nu e de acum, circulă de vreo lună. (…) Mădălina Ghenea a primit o confirmare a faptului că ceea ce ea bănuia este adevărat de asta a postat acest mesaj”, a declarat Cristi Brancu în cadrul unei emisiuni TV.

Ieri, frumoasa actriţă a făcut publică o poză pe care era scris în limba engleză mesajul: „Nu doar că m-ai înşelat pe mine, ci ne-ai înşelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai distrus viitorul”. La scurt timp după ce a postat imaginea pe pagina ei de Instagram, vedeta a şters-o.

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au devenit părinţi anul acesta. Fiica lor s-a născut pe 2 aprilie anul acesta.

 

 

 

Citește și Mădălina Ghenea, fotografii emoţionante alături de fetiţa ei. În continuare,vedeta nu arată…

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au devenit părinţi pe 2 aprilie, când vedeta a adus pe lume o fetiţă sănătoasă tun. În primă fază, actriţa a preferat să o ţină ascunsă pe micuţă. Lucrurile s-au schimbat, însă radical.

Mădălina Ghenea a urcat, constant, pe contul personal de socializare, mai multe fotografii cu fiica sa. Însă, în continuare, vedeta evită să arate şi chipul complet al fiinţei căreia i-a dat viaţă. Rămâne de văzut când publicul o va putea admira pe fetiţă în toată splendoarea sa. Recent, actriţa a postat, pe contul personal de socializare, un mesaj emoţionant pentru micuţă.

„Sper că te îndrăgosteşti cu viaţa, în sine. Sper că vei călători prin întreaga lume, vei sta într-o cafenea şi vei vorbi cu un străin. Sper că vei merge la muzee, spectacole şi să vezi filme străine şi independente. Sper că vei culege flori şi vei citi cărţi, vei privi apusul şi stelele şi vei realiza că viaţa este mult mai importantă decât un simplu mesaj de la persoana pe care o placi.

Nu-ţi vei mai aminti de acel băiat. Sper că vei avea cei mai tari prieteni şi cele mai frumoase amintiri, fie că sunt bune sau rele. Sper că vei face fotografii şi vei ţipa de fericire şi vei cânta melodiile tale preferate pe ringul de dans. Sper că vei sări într-un lac, o piscină, râu sau ocean şi nu-ţi vei face niciodată griji pentru cum îţi stă părul.

Sper că vei râde până te va durea burta, stomacul şi îţi vor curge lacrimi de la râs şi bucurie. Sper că vei sta într-un lan şi vei privi stelele alături de persoana pe care o iubeşti, dar care te iubeşte şi pe tine, la rândul său. Să te iubească din toată inima. Sper că vei cunoaşte diferenţa dintre spectator şi cel care se ridică în picioare şi ia parte la acţiune.

Să ştii că dacă priveşti altfel, poate fi egalat cu o greşeală. Sper că, în loc să te gândeşti la schimbări, tu să fii schimbarea de care lumea are nevoie. Sper că vei fi mereu blândă cu persoanele din jurul tău şi excepţională cu tine însăţi. Să ştii că anumite persoane te vor iubi, indiferent de ceea ce vei face. Trebuie să ştii că persoanele te vor părăsi, dar altele vor rămâne în viaţa ta.

Sper că eşti mândră de tine. Mai mult decât atât, sper că vei dansa de parcă nimeni nu te priveşte, vei cânta de parcă nimeni nu te aude şi vei iubi de parcă n-ai fi niciodată rănită. Sper ca cea mai bună zi din trecut să-ţi fie cea mai grea zi din viitor.

Vreau să ştii că mereu te voi proteja. Mereu vei fi iubită. Sper că nu te vei îndoi niciodată de tine. Sper să-ţi aminteşti mereu cine eşti, iar dacă uiţi, ai o <<bestie>> care să-ţi amintească. Sper că ştii cum să-ţi hrăneşti sufletul, atunci când trebuie şi sper să ai încredere în tine mereu. Şi, mai important de atât, sper că ştii când să rămâi lângă cineva”, a postat Mădălina Ghenea pe contul personal de socializare.

 

 

 

 

Sursa: cancan.ro