Ilie Năstase, gest uluitor după ce Brigitte Sfăt a mărturisit că l-a înșelat. Este incredibil ce a putut să facă:

Brigitte Sfăt a mărturisit acum două zile că l-a înşelat pe Ilie Năstase în timpul căsătoriei. Dezvăluirea a fost făcută în ziua în care bruneta a înaintat actele de divorţ.

Brigitte Sfăt a mers la tribunal să depună actele de divorţ, dar lucrurile s-ar putea schimba radical. Bruneta a postat pe pagina sa de Instagram o imagine în care ține în brațe un ușor buchet de trandafiri, oferit în dar chiar de soţul înţelat, Ilie Năstase.

„Iubesc trandafirii. Te iubesc. Cel mai bun cadou. Brigitte Năstase. Ilie Năstase” a scris Brigitte Năstase, la numai două zile după ce a recunoscut public că l-a înșelat pe soţul ei.

Brigitte Năstase face o declarație-șoc la numai o zi după ce a mărturisit pe o rețea de socializare că și-a înșelat soțul, astfel, lucrurile se complică în ceea ce privește divorțul anului în lumea mondenă. La o zi după ce a mărturisit pe o rețea de socializare că și-a înșelat soțul, cerându-și iertare și punându-și cenușă în cap, iată că ies la iveală alte amanunte despre Brigitte Năstase si iubitul ei secret.

Până acum se știa doar că Brigitte a avut o idilă anul trecut, timp de două luni, cu un bărbat care a rămas un mister. Despre povestea lor de dragoste se știe că a început într-un club din Timișoara, acolo cei doi s-au cunoscut și și-au acordat o șansă. Totul se întâmpla într-un moment foarte delicat pentru Brigitte, când se simțea neglijată de soț, cu care avea și scandaluri dese. Povestea de dragoste cu amantul secret a durat numai două luni, după care s-au despărțit și s-au întors la viața lui.

„Am fost impreuna din luna martie 2017 pana in luna mai 2017. Adica 2 luni, atata tot. Acest barbat nu este din Bucuresti. Nu e chiar din Timisoara, dar in Timisoara ne-am cunoscut noi doi. Ilie il cunoaste. Ei doi se cunosc! Ma rog, n-a fost sa fie, am fost impreuna doar doua luni. Postarea de pe Facebook am facut-o impreuna cu Ilie. Adica am avut acordul lui. I-am dat tag in postare si Ilie a acceptat. El a stiut primul ce am scris si publicat pe pagina mea. Asa am simtit sa fac si asta am facut. Sunt un om matur, o femeie de 41 de ani care isi asuma tot ceea ce face. In viata mea am avut doar 3 barbati!”, a declarat Brigitte Năstase în legătură cu lucrurile nespuse despre iubitul ei secret.

Întrebată în ce stadiu este procesul de divorț, soția lui Ilie Năstase a declarat: „Inca nu am primit data primei infatisari, nu o cunoastem. Ilie este plecat in Italia. Are un proiect mare, va sta acolo doua saptamani. Eu sunt aici, ma ocup de afaceri. Da, am solicitat sa port numele Nastase si dupa divort!”, a cochis Brigitte Năstase vorbind despre mariajul sau eșuat.