Ilinca Vandici, declarație după ce imaginile care au făcut-o de râs au ajuns peste tot în lume! După ce au râs de ea și-n America, acum le-a răspuns tuturor

Ilinca Vandici a făcut înconjurul lumii, dar nu într-o ipostază pe care și-ar fi dorit-o, ba din contră!

Vedeta de televiziune a apărut pe primele pagini ale unor publicații internaționale importante precum The Sun și Daily Mail, ipostaza a fost, însă, una nedorită, dar în același timp amuzantă, declanșând controverse chiar și în Marea Britanie.

Totul s-a petrecut în cadrul unei populare emisiuni televizate despre modă și stil vestimentar. Aici, într-un moment de neatenție, Ilinca și-a afișat formele sexy fiindcă a crezut că se ascunde un gândac sub rochia ei.

Iată ce a declarat pe acest subiect vedeta:

,,Am făcut-o și pe asta, am făcut și înconjurul lumii cu o ipostază pe care nu mi-aș fi dorit-o neapărat, dar până la urmă ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. M-am îmbrăcat și am observat că aveam un mare gândac pe rochie. Cu 2 minute înainte de a începe filmarea. Finisajul pe interior al rochiei mă gâdila. Răzvan a venit să mă ajute și uite și așa și faza cu gângania. Nu a fost un păianjen, cum s-a scris, ci o gânganie verde, urât mirositoare”.

Sursa: wowbiz.ro