Imaginea care a stârnit isterie pe reţelele de socializare! Mihaela Rădulescu s-a pozat topless şi a postat un mesaj provocator: „Fă-mă să..”

Mihaela Rădulescu face orice ca să iasă în evidenţă! Diva de Monaco se află într-o pauză în ceea ce priveşte apariţiile la tv, dar este foarte activă în mediul online. Recent, vedeta şi-a „stârnit” fanii cu o fotografie în care apare topless.

Mihaela Rădulescu se află într-o pauză în ceea ce privește aparițiile pe micul ecran. După o perioadă aglomerată în care făcea naveta București-Monaco pentru emisiunile „Uite cine dansează” și „Românii au talent”, vedeta își vede de relația cu Felix Baumgartner și de grija pentru fiul ei, Ayan.

Pentru a nu ieși din mintea fanilor săi, Răduleasca se menține în atenția lor prin intemediul imaginilor publicate pe rețelele sociale. Printre cele în care se pozează alături de Felix, cele cu operele de artă din casa sa sau cele cu Ayan, Mihaela strecoară și câte o provocare pentru oamenii care o urmăresc.

Printre fotografiile în care apare alături de Felix Baumgartner , cele cu operele de artă „porno” din casa sa sau cele cu băiatul ei, Ayan, Mihaela Rădulescu strecoară şi câte o imagine provocatoare pentru admiratorii săi. Vedeta s-a pozat fără sutien, cu spatele la camera de fotografiat, etalându-şi trupul tonifiat.

 

„Fă-mă să mă întorc”, a scris Mihaela Rădulescu în dreptul fotografiei.

„Ce bicepşi! Cât ridici cu ei?”, „Poate rivaliza lejer cu oricine fie că au 18 sau 35 de ani”, „Asta doar Felix o poate face!”, „Ce să mai…mă faci să dublez orele de sport!”, „Nu cred că ar fi o ideie bună mulţi barbati nu ar mai închide ochii toată noaptea….”, „Frumoasă poza! Prefer şi ce nu se vede în ea!”, „Cred, într-adevăr, că şi tu ai o privelişte splendidă!!??”, „Nu cred că există ceva ce te-ar putea întoarce şi să şi postezi poza. Poade doar să-l fure cineva pe Ayan şi să te pună să faci asta! Dacă ar exista ceva-ul am licita, dar nu cred”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Mihalea Rădulescu la poza.

Mihaela Rădulescu trăieşte, parcă, a doua tinereţe. Este îndrăgostită de Felix Baumgartner, iar austriacul împărtăşeşte aceleaşi sentinente. Diva face tot ce-i pofteşte inima, iar pe Instagram imortalizează momentele de fericire.

Kinga Sebestyen, renumita antrenoare de Kangoo Jumps, marturiseste ca, din showbiz-ul romanesc, o admira cel mai mult pe Mihaela Radulescu. Kinga o descrie pe Mihaela Radulescu drept “definitia femeii frumoase si de success” si spune ca o admira pentru ca face ceea ce simte, nu se teme de obstacole si stie sa isi impuna punctul de vedere, fara a-i fie teama de critici.

 

 

Sursa: click.ro, cancan.ro