Imagini bombă! Ea este Miss Pușcărie 2017! Cum arată cea mai sexi criminală! A fost votată direct în puşcărie! Uite ce premiu a luat. Galerie foto

Miss Puşcărie 2017 este concursul de frumuseţe cel mai controversat. Acesta este organizaz în singura închisoare pentru criminale din ţară. Imaginile sunt absolut fabuloase.

Puşcăria Talavera Bruce din Brazilia organizează anual un concurs de Miss pentru deţinute. Acestea sunt cele mai periculoase femei din închisorile sud-americane, majoritatea având condamnări pe viaţă pentru crimă.

Totuşi, o zi pe an, puşcăriaşele se simt în altă lume. Cu sprijinul bisericii din localitate şi a unor voluntari, femeile sunt aranjate şi apoi defilează într-un concurs de Miss. Anul acesta, Miss Puşcărie 2017 a fost aleasă Mayana Alves: „Mă simt emoţionată şi fericită în acelaşi timp. Mi-aş dori să îmi fi câştigat şi libertatea… Le-aş lua şi pe prietenele mele cu mine”, a spus tânăra care are o condamnare de peste 30 de ani.

O altă puşcăriaşă, Michelle Rangel, care a avut oportunitatea de a-şi vedea şi copiii, a explicat şi ea stările prin care trece în ziua concursului: „Nu pot să explic pe deplin ceea ce simt! E un moment în care uiţi total că eşti la închisoare. Mă simt din nou liberă”.

 

 

Vezi aici imaginile de la concursul de miss

 

 

 

Citește și Heidi Klum, fotografiată goală pușcă. A apărut în costumul Evei pe o plajă din California

Heidi Klum a încins Internetul cu această fotografie nud de la plajă. Semn că modelul în vârstă de 44 de ani este o fană a bronzului uniform, Heidi a renunțat complet la haine în timp ce stătea sub razele soarelui în California. Într-o nouă fotografie distribuită pe contul său de Instagram, mama a patru copii s-a fotografiat singură, goală pușcă, cu posteriorul la vedere.

„CALIFORNIA DREAMING” a fost mesajul care a însoțit fotografia în care Heidi doar ce ieșise din apă, având picături pe pielea bronzată. De altfel, este una dintre cele mai sexy vedete internaționale, cu un corp atletic la 44 de ani, promotoarea propriei sale linii de lenjerie intimă.

Așa că divei nu îi este jenă să renunțe în totalitate la haine pentru o fotografie care a strâns peste 100 de mii de like-uri și sute de comentarii îndrăznețe. Și nici nu este prima dată când apare în ipostaze nud pe rețelele de socializare, căci săptămâna trecută își surprindea fanii cu un video incendiar realizat la duș.

„Am crescut pe plajele pentru nudişti alături de părinţii mei, aşa că mă consider o nudistă convinsă. Mă facinează trupul uman şi cred că am ce arăta”, a declarat fotomodelul la scurt timp după ce videoclipul o făcut înconjurul lumii.

 

 

 

Sursa fanatik.ro, okmagazine.ro