Imagini de tot râsul! Cruduța nu s-a mai putut ține pe picioare și a căzut în plină stradă! Ce-a urmat apoi e dezastru. Avem imaginile!

Daniela Crudu face ce face si iar staneste rasul cu aparitia ei. Aflata la filmarile pentru o emisiune TV s-a trezit imbrancita de multimea de oameni din jurul ei, pana cand s-a dezechilibrat si a cazut! Si nu oricum, ci intr-un mare fel. Bruneta a cedat sub greutatea cobiliței și a căzut pe jos. Deși a fost ajutată să se ridice de alți oameni, a căzut înapoi, clar afectată de oboseala care se adunase.

Cruduta a aterizat cu picioarele in sus, oferind o priveliste fabuloasa celor din jur. Cu greu a reusit Cruduta sa se ridice si sa isi continue drumul, mai ales ca avea si un bagat destul de consistent in spate. Momentul in sine i-a adus Danielei lacrimi in ochi de suparare.

Daniela Crudu s-a și lovit la brațul stâng, moment în care a început să plângă. Din fericire, nu a fost nimic grav, așa cum a confirmat și bruneta, care a atribuit lacrimile supărării față de posibilitatea de a pierde în provocarea emisiunii.

Imagine de tot rasul! Daniela Crudu nu s-a mai putut tine pe picioare si a cazut in fata tuturor

Imagine de tot rasul! Daniela Crudu nu s-a mai putut tine pe picioare si a cazut in fata tuturor

 

 

Citește și:

Giani Kiriță a rămas mască! Adi Mutu l-a dat de gol! Prietenii au reacționat rapid și l-au apărat cum s-a putut: „Oricum nu avea nevoie, că acum e la Exatlon!”

 

 

Adrian Mutu a părăsit Dinamo pentru un post la FRF, alături de Răzvan Burleanu, un om contestat de Generația de Aur. Managerul sportiv a făcut şi şcoala de antrenori, iar marţi a făcut publică lista cu notele cursanţilor pentru licenta UEFA ”A”, sesiunea de toamnă. Doar că acolo se regăsaeşte şi un alt dinamovist, retras de ceva timp din fotbal.

Nimeni n-ar fi bănuit, dar da, este vorba despre Giani Kiriță, un dinamovist pur-sânge. Însă, deși vedeta Exatlon apare pe listă, în dreptul lui scrie „Neprezentare”. Mutu, în schimb, are numai 10, la cele trei probe…

Comentariile prietenilor virtuali nu s-au lăsat aşteptate: „Multi carnati pe aici, Adrian Mutu a luat 10 pe linie la fotbal…LA FOTBAL, nu la mate sau fizica sau lb romana. El a jucat fotbal toata viata in detrimentul altor materi si activitati, a facut asta la un nivel inalt si a facut-o foarte bine. A fost antrenat de nume mari ale fotbalului mondial, alaturi de jucatori de legenda , la unele din cele mai mari cluburi de fotbal, a jucat si a facut istorie in campionatul italian unde nu multi jucatori reusesc. Ce nota putea sa obtina la acest examen? Cum sa dea spaga sau sa copieze, poate s-a copiat pe el din experienta sa pe teren, in meciuri si antrenamente. FELICITARI Adrian Mutu, asteptam sa te vedem la treaba, fotbalul din Romania are nevoie de tine si de experienta ta”, ce inseamna sa ai pile…sau mai degraba cum sa nu i dai 10 briliantului”, „Du-te .. zici ca eşti Nadia Comăneci – 10.10.10.10.10 :))))”.

Unul i-a fost adresat şi lui Giani Kiriţă: „Giani Kirita s-a dus la exatlon…n-are el nevoie de licenţă”.