Imagini sfâșietoare cu Cătălin Măruță în rezerva spitalului: ,,Trăiește doar ca să stea la căpătâiul puiului său…” Continuare e cumplită, ce s-a întâmplat trebuie să afle o lume întreagă

Înainte de a fi un excelent prezentator TV, Cătălin Măruță este tată, tocmai de aceea a fost impresionat până la lacrimi de drama copiilor internați în spitale în condiții îngrozitoare, drept urmare s-a și implicat într-o campanie pentru a-i ajuta.

Vedeta s-a dus personal într-un spital de copii și a stat la căpătâiul unui copilaș, i-a citit povești, iar totul a fost transmis în direct pe Facebook. Prietenii virtuali, dar nu numai, au fost cu toții impresionați de inițiativa lui incredibilă.

Totul a fost simbolic, pătuțul era gol, însă scopul prezentatorului a fost acela de a sensibiliza opinia publică, totul în cadrul unei campanii care vine în sprijinul părinților care veghează la căpătâiul micuților lor bolnavi, zi și noapte!

Cătălin Măruță însuși spune ce speră să obțină prin acest demers:

,,Orice părinte uită de sine când copilul ii e bolnav. Uita sa mănânce, sa doarmă, sa se schimbe, trăieşte doar ca să stea la căpătâiul puiului său. Hai sa ii ajutam pe părinţii care trăiesc acest coşmar prin renovarea unei case în care să se poată schimba, dormi, aduna ca să le dea putere copiilor lor. Putem ajuta cu toţii donând 2 euro prin SMS la 8844, cu textul MAGIC”.

Iată imaginile care au fost transmise în direct: