Imagini uluitoare de la revelionul unor tineri dintr-un sat de lângă Craiova! Ce a făcut băiatul cu cele 5 fete! Imaginile incendiare fac înconjurul țării

Petrecerea de revelion a unor tineri din Craiova s-a transformat într-un mic dezastru. Și-au dorit petrecerea perfectă și probabil au crezut că au și avut-o, asta până au ajuns de râsul internetului pentru că imaginile au ajuns publice.

Totul s-a petrecut într-un sat de pe lângă Craiova, aici un grup de prieteni a ajuns de râsul tuturor, iar asta deoarece unul dintre ei a avut nefericita inpirație de a filma tot ce s-a petrecut, pentru ca mai apoi să urce dansul ciudat al prietenilor săi pe internet.

Momentul a devenit rapid viral, dar numai din motive comice. Iată ce s-a întâmplat la această petrecere de revelion „perfectă”:

Sursa: fanatik.ro

CITEȘTE ȘI:

Dezmăț total! Botezatu, prins cu mâna în lenjeria unei blonde încinse! Mii de oameni au văzut faza, atenție: imagini XXX!

Vara trecută într-un club din Mamaia, mai precis în Le Gaga, a avut loc o petrecere unde s-au întâmplat cele mai fierbinți scene de care a avut parte litoralul românesc, iar acum imagini au ieșit la iveală!

4.000 de oameni au umplut clubul până la refuz, toți dornici de distracție știind că aici au mereu parte de cele mai bune petreceri. Și chiar așa a fost, în timp ce alte cluburi era goale, în Le Gaga nu puteai să arunci nici un ac!

Totuși, cel care s-a remarcat pentru ,,impresia artistică” a fost Cătălin Botezatu. Designerul pare să fi uitat pentru câteva clipe bune că este o persoană publică și că oferea tuturor un spectacol de zile mari. Bote s-a distrat de minune în compania unei blonde focoase, ba chiar a fost surprins în timp ce îi băga mâna în lenjeria intimă domnișoarei care nu părea să fie deloc deranjată de gest… Ba mai mult, nu s-a dezlipit toată noaptea de el, iar când a făcut-o, a fost înlocuită de o altă blondă. Designerul era vizibil fericit și i-a fost deloc jenă să o arate, comportându-se ca la el acasă, sau ca printre niște prieteni vechi, alături de care își poate da frâu liber, iar asta a și făcut! Cu vârf și îndesat!

Surse spun că după această ultimă blondă a urmat o brunetă. Și tot așa. Iată imaginile de la petrecerea unde Botezatu și-a dat frâu liber și s-a dat în spectacol în văzul tuturor: