Imaginile nu sunt trucate! Ea e fata cu cel mai mare fund din lume, are 1,8 metri în diametru! Așa ceva pare imposibil, dar stai să vezi când se ridică în picioare! Caz unic, nimeni nu știe cum de poate să arate așa!

Numele fetei din imagine este Raylynn, ea a devenit celebră datorită formelor mai puțin obișnuite ale trupului său. Are peste 489.000 de urmăritori pe Instagram, rețeaua sa de socializare preferată, locul unde postează foarte des imagini unde se fălește cu posteriorul ei de mărimi considerabile, pe care unii l-ar putea numi chiar și uriaș!

Posteriorul lui Raylynn are o circumferință de 1,77 de metri și este, probabil, cel mai mare din lume. Însă situația fetei este cu atât mai ciudată întrucât tânăra nu este deloc grasă, pur și simplu forma corpului ei e foarte mare la nivelul posteriorului.

Însă această tânără este departe de a considera asta un dezavantaj, din contră, crede că e un atu. Tocmai de aceea se fotografiază în tot felul de ipostaze sexy care îi scot ,,formele unice” la iveală și sucesc mințile bărbaților! Mai jos găsiți mai multe imagini cu ea, vi se pare că arată bine?

Iată și un clip despre ea, în care dovedește că formele ei ,,speciale” sunt reale:

CITEȘTE ȘI:

Au trecut mai bine de 20 de ani de când s-a lansat, dar întrebarea aceasta îi bântuie până și astăzi pe fanii filmului! Regizorul James Cameron a răspuns în sfârșit de ce l-a omorât pe unul dintre cele mai iubite personaje din istorie! „Jack trebuia să moară în Titanic pentru că…”

La 18 noiembrie s-au împlinit 20 de ani de la lansarea filmului „Titanic”, regizat de James Cameron. Şi pentru că toată lumea plânge la final din cauza morţii lui Jack (interpretat de Leonardo DiCaprio), regizorul a fost întrebat obsesiv de ce nu s-a salvat şi el la final, alături de Rose. Fanii au argumentat de-a lungul timpului că ar fi existat foarte multe soluții cu ajutorul cărora Jack ar fi putut supraviețui. Cele mai cunoscute sunt cea în care cei doi împart bucata de lemn, deoarece părea desttul de mare pentru amândoi, sau o altă soluție ar fi fost cea în care stau pe ea cu rândul.

Conform analizelor făcute de mai mulţi fani ai filmului care a avut încasări globale de 2,187 de miliarde de dolari, în scena finală Jack putea fi salvat de Rose. Cum? Simplu: aceasta i-ar fi făcut loc pe uşa imensă pe care plutea.

Recent însă James Cameron (63 de ani) a făcut lumină asupra acestui capitol. Într-un interviu acordat revistei americane „Vanity Fair”, el a dezlegat misetrul explicând de ce trebuia să moară Jack. Răspunsul e la fel de simplu ca întrebarea: „Jack trebuia să moară pentru că la pagina 147 a scenariului scria că Jack moare”.

Evident a fost vorba şi de cauze de ordin artistic. De ce uşa plutitoare nu era suficient de mare pentru a-i putea susţine pe amândoi? De ce trebuia să moară îngheţat, când putea fi pur şi simplu strivit de un fragment din navă în timp ce încerca să se salveze? De ce nu a fost făcut bucăţi de una din elicele Titanicului sau nu a fost tras la fund împreună cu epava? Astea sunt doar întrebări retorice. Tot ce contează este că moartea lui Jack continuă să emoţioneze şi după 20 de ani.

Explicaţia morţii lui Jack vine chiar din gura lui James Cameron: „Rose (interpretată de Kate Winslet) a stat în apă, plutind pe o bucată de lemn şi salvând mai multe suflete, trăgând pe plută oamenii, dar lemnul nu a putut să îl susţină taman pe cel care conta cu adevărat în film. Sună cinic şi ironic. Jack nu ar fi rezistat în apa de 5-7 grade Celsius mai mult de o oră. Rose a stat pe pluta improvizată mai puţin de trei ore până când a fost descoperită de barca de salvare. El ar fi murit oricum. Eu am crezut şi atunci şi acum că uşa plutitoare ar fi fost suficientă pentru a menţine în viaţă un supravieţuitor de pe Titanic”.

Titanicul, în cifre

+ lungimea: 269,1 metri

+ combustibil: 825 tone de cărbune pe zi

+ becuri la bord: 10.000

+ cost de producţie: 7,5 milioane de dolari

+ victime: 2 oameni au murit în timpul procesului de producţie