În ultima vreme, Ionelia Prodan s-a afișat în public purtând diverse căciuli și baticuri. Azi a fost fotografiată la salon. Cum arată mama Anamariei cu capul descoperit, fără pic de machiaj și foarte slabă

Anamaria Prodan și-a dus mama la un salon de înfrumusețare, acolo unde Ionela Prodan s-a afișat pentru prima oară cu capul descoperit și fără machiaj după problemele de sănătate pe care le-a avut.

În luna ianuarie a acestui an, cântăreața de muzică populară Ionela Prodan a avut probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital. cele două fete ale sale au fost mereu prezente lângă ea. După ce a început să aibă probleme de sănătate, Ionela Prodan, care a slăbit peste 25 de kilograme, nu s-a mai afișat în public cu capul descoperit, c doar purtând diverse căciuli și baticuri.

Acum, artista a apărut pentru prima oară cu capul descoperit și fără pic de machiaj. Imaginile au fost făcute publice de fiica sa, impresara Anamaria prodan, cea care a dus-o pe celebra ei mamă la un salon de înfrumusețare, acolo unde a fost răsfățată ca o regină.

Deși vizibil slăbită, Ionela prodan s-a bucurat din plin de tratamentul primit la salonul de înfrumusețare, iar Anamaria Perodan a fost mai mult decât încântată să-și vadă mama zâmbitoare și fericită.

“Îmi doresc și eu la 71 de ani să arăt ca mama mea fără pic de make-up pe față !!! Când ești atât de bună și de mare toți stau în jurul tău și te alintă:)))) TE IUBESC, MAMA, FĂRĂ LIMITĂ!!!!”, a spus Anamaria Prodan.

Sursa: libertatea.ro

 

 

CITEȘTE ȘI: 

„Aveți grijă când vă măritați din interes!” După ani de zile, Oana Lis a recunoscut. Trist, dar adevărat. Ce i-a spus public lui Viorel Lis depășește orice limită: „Virginitatea a fost…”

Oana Lis pare să se afle pe zi ce trece într-o situație tot mai tensionată. Soția lui Viorel Lis trece de la o extremă la alta, în unele zile își iubește la nebunie soțul, în alte zile precizează că o căsătorie din interes poate aduce doar dezavantaje.

Ce s-a întâmplat? Ei bine, soția lui Viorel Lis s-a gândit că este în poziția de a le sfătui pe tinerele domnișoare să aibă mare grijă dacă vor să se căsătorească din interes, fiindcă există riscul ca partenerul de cuplu să fie nemuritor, iar domnișoarele interesate să fie nevoite să se confrunte cu această problemă despre care Oana Lis pare să sugereze că e una extrem de serioasă.

Iubire, neiubire, după ce a spus public că dorește să îi vândă hainele soțului, s-ar părea că nu a mai suportat și a mărturisit pe o rețea de socializare următoarele: „Fetelor, aveţi grijă când vă măritaţi din interes! Unii s-ar putea să fie nemuritori! ❤️☺️”, a scris blondina.

Oana (38 de ani) şi Viorel Lis (74 de ani) sunt împreună de la sfârşitul anilor ’90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul românesc, reprezentând în același timp o apariție constantă în mass-media. Se pare că înainte de a-l cunoaște pe Viorel Lis, Oana, actuala lui soție, își dorea să ajungă profesoară: „Îmi doream să ajung profesoară, iar viaţa mea era cu totul altfel. Dacă mi-ar fi spus cineva că voi rămâne cu el, nu l-aş fi crezut”, a povestit Oana care a mai făcut într-un interviu din 2012, și o altă dezvăluire extrem de intimă: „În familia noastră, femeile nu au avut o astfel de nuntă, mă bucur că am spart gheaţa. Viorel a fost primul meu bărbat, iar virginitatea a fost singura mea avere”, a mai spus Oana Lis pentru Antena 2.

Vă amintim că În familia Oanei și a lui Viorel Lis a apărut în urmă cu ceva timp o nouă problemă majoră: cei doi soți nu mai au bani de mâncare, iar Oana voia să obțină bani din vânzarea hainelor lui Viorel, deși el nu este de acord cu asta, Oana preciza: „Vrea să fie ca un faraon și toate lucrurile lui să fie incinerate cu el”. Se pare că situația lor financiară este atât de gravă încât blondina vrea chiar să accepte un chiriaș în casa unde locuiește alături de fostul Primar al Capitalei.

„Am nevoie să valorizez aceste haine, îţi spun sincer. I-am spus că vreau să aduc un chiriaş în casă, dar el mi-a spus că este ilegal să-i iau din lucruri şi să aduc chiriaşi. Eu nu am mâncare în frigider şi vreau neapărat să fac un bilanţ vestimentar. Vrea să fie ca un faraon şi toate lucrurile lui să fie incinerate cu el. Am două portbagaje de haine. La început am spus că le donez, dar unele sunt chiar în stare bună. Poate anumite persoane vor să le cumpere. Nu ştiu ce om ar sta cu mine în casă cu nişte costume care miros urât. O să-i dau şi lui o parte din bani”, a spus Oana Lis la TV.

„E o situaţie penibilă pentru mine. Oana nu trebuia să intre în lucrurile mele. Vreau să îmi duc ultima perioadă a vieţii mele liniştit. Putea să îmi cumpere ea alte lucruri, deoarece a avut bani. Lucrurile mele sunt şi lucruri bune pe care le port. Îmi pare rău că le-a adus în emisiune”, a marturisit Viorel Lis.