Încă o tragedie. Doliu în România! Este știrea tristă a zilei. S-a petrecut cu puțin timp în urmă. Fanii nu știau că a dus o grea luptă cu boala… Dumnezeu să-l odihnească!

Suporterii și fanii fotbalului românesc sunt în doliu în urma unei mari pierderi. Din păcate, încă o legendă a României a părăsit această lume, în Postul Paștelui. Potrivit tradiției, persoanele care mor în această perioadă ajung direct în Rai. Vestea morții fostului sportiv a căzut ca un trăsnet asupra familiei și a celor care l-au cunoscut și apreciat pentru ceea ce a făcut.

Este vorba despre fostul fundaș al Universității Craiova, Nicolae Tilihoi, care, din păcate, a murit la 61 de ani, în dimineața zilei de 25 martie. Jucătorul legendar al Craiovei Maxima suferea de o boală incurabilă și făcea tratament de aproape trei ani.

Descoperit de de Corneliu Andrei Stroe la un trial în București și adus la Știința, Tilihoi avea să ajungă în scurt timp unul din fotbaliştii de bază ai Craiovei anilor ‘80. A evoluat la Universitatea în perioada 1976-1987, mai bine de un deceniu în care a făcut pereche cu Costică Ștefănescu în centrul liniei de fund, potrivit gsp.ro. Două trofee de campion și patru cupe ale României reprezintă bilanţul ca jucător al regretatului Nicolae Tilihoi. În Divizia A a evoluat în 294 de partide, marcând de 7 ori. Are 36 de apariții în cupele europene și 10 în tricoul naționalei. Tilihoi și-a încheiat cariera de fotbalist la echipa Metalul Bocșa pentru care a evoluat un sezon, în perioada anilor 1987-1988. Ca antrenor a fost la Metalul Bocșa, Jiul Craiova, Electroputere, Universitatea, Chimia Rm. Vâlcea, Callatis Mangalia și FC Drobeta Turnu Severin, potrivit infobraila.ro.

Foto: adevarul.ro

CITEȘTE ȘI:

Scandal uriaș! Ea e românca care a uimit Italia. A primit 100.000 de euro de la bătrânul pe care-l îngrijea! Ce făcea pentru el a spus familiei abia pe patul de moarte

Mari controverse apărute între o româncă și familia bătrânului pentru care lucra și pe care îl îngrijea de ani de zile. Potrivit Il Resto del Carlino, este vorba despre un bărbat în vârstă de 94 de ani, care, i-ar fi dat femeii, de-a lungul timpului, sume care au ajuns la un total de 100.000 de euro. Românca a primit acești bani pe lângă salariu.

Familia italianului este enervată mai ales că înainte de a muri, omul le-ar fi spus rudelor că singura care îl apreciază şi are grijă de el este românca şi că ei aşteaptă doar să îl moştenească, potrivit Pro Tv. În prezent, fiica și nepotul bătrânului au apelat la un avocat, și o acuză pe românca în vârstă de 43 de ani de faptul că și-a însușit sume necuvenite, profitând astfel de starea bărbatului în vârstă, care era vulnerabil. Mai mult, procurorii din Pergola au deschis o anchetă chiar înainte de decesul nonagenarului.

Tragi-comedia a început în 2013, an în care chiar fiica italianului a angajat-o pe femeie pentru a avea grijă de tatăl ei. Românca a stat lângă acesta zi și noapte, dar, în noiembrie 2017, a anunțat că nu mai poate continua deoarece a primit o altă ofertă de muncă. Acestea în timp ce moștenitorii bătrânului o acuză că a devenit mai ostilă față de rudele lui.

Ulterior, spun rudele, nonagenarul le-a dezvăluit sumele cu care a ajutat-o pe româncă – 10.000 euro pentru intervenţii stomatologice, 5.000 pentru o maşină etc. În total, i-ar fi dat 100.000 de euro. Magistraţii vor decide acum dacă românca sau moştenitorii italianului au dreptate, scrie stirileprotv.ro.

Sursa: stirileprotv.ro