Încă o veste cumplită! E vorba despre afaceristul Cristian Țânțăreanu. Din păcate, s-a întâmplat în urmă cu puțin timp… Declarații în premieră

Foto: wowbiz.ro

Încă o veste tristă tulbură lumea mondenă românească: afaceristul Cristian Țânțăreanu a ajuns la spital pe fondul problemelor de sănătate cu care se confrunta de ani buni. Din păcate, în trecut, acesta a fost diagnosticat cu cancer la colon, iar acum a ajuns încă o dată pe mâinile medicilor.

Iată ce a declarat chiar Cristian Țânțăreanu: „Nu pot să spun că fac prea bine. Sunt internat. E greu să spun. Cred că m-au ajuns blestemele. Nu mă simt prea bine. Nu sunt foarte optimişti medicii în privinţa mea. Am avut o ruptură de tendon, a recidivat, s-a mai rupt o dată, e o tumoare, s-a complicat treaba. A recidivat cancerul. Acum a plecat familia de aici. Eu sunt împăcat. Se întâmplă şi la case mai mari. A fost şi un preot. Sunt mulţumit. Nevastă-mea a găsit pe cineva care va prelua toată agoniseala mea şi se va ocupa de ce avem. Nevastă-mea a rămas aici într-o rezervă, în caz că se întâmplă ceva. Acum am luat morfină şi am un tonus mai bun. Nici eu nu mai ştiu ce e adevărat. Tot în spital sunt. Mă simt foarte bine aici. Vă invit aici!”

CITEȘTE ȘI:

Scandal incredibil, este vorba despre Andrei Gheorghe! A spus-o chiar el direct, în urmă cu puțin timp: „Acum vreo trei săptămâni am…”

Este doliu în lumea jurnalistică din România, Andrei Gheorghe a murit pe data de 19 martie. Acesta a fost descoperit în propria baie. Unul dintre motivele pentru care jurnalistul era atât de iubit de către români era acela că Andrei Gheorghe nu știa să se cenzureze și spunea aproape mereu adevărurile cele mai tăioase în mod direct, fără ocolișuri! Pentru acest lucru a fost mereu respectat și apreciat. În ultima controversă în care a fost implicat, a fost vorba despre același lucru: lipsa lui de autocenzură.

„Acuma vreo trei săptămîni am acceptat invitația domnului Alexandru Rusu la o emisiune moderată de acesta între orele 23 și 02. Reacția imbecilă ne devoalează primitivismul instituției. Limbajul de asemenea. Citatul trunchiat și neinteligibil este o parte dintr-o discuție în care tradiției, cu a sa întoarcere către trecut, îi opuneam progresul ca unica alternativă viabilă, altfel am continua să trăim in peșteri. Fățărnicie și lecții de profesionalism este ceea ce primim de la Radio România. Adică niște ratați în meserie, slugi sordide și suflete istovite care își terfelesc ascultătorii, lupta ferm pentru dreptate). Cât despre cuvintele de nedescris nu le-am prea identificat în text. Scuze domnului Rusu și domnului Preda și regrete că trebuie sa lucreze cu așa niște cretini. (…) Emisiuni care să spună ceva? Spălarea de cadavre. Umor? Glume cu uac, uac, uac. Informații? Mai bine efemeride.ro. Cea mai nereformată, mai îmbătrânită in rele și mai toxică gașca din romania lucrează la stat, la radio, la TVR și la Agerpres. Specialist în media cu tulnice”, a fost mesajul lui Andrei Gheorghe la respectiva perioadă.

Printre colegii care l-au iubit, se numără și Florin Călinescu, care, îndurerat, a reacționat imediat la aflarea veștii. Iată declarația lui: „E o viață pe care el și-a trăit-o așa cum a dorit-o. Am avut o discuție cu Adrian Sîrbu. Și-a păstrat unicitatea și ingenuitatea. O voce aparte, un destin aparte, o asumare totală și brută a ceea ce dorit el să facă, un om de cultură, un om învățat, ascunzându-și timiditatea sub această platoșă a îndrăznelii continue. Am avut destule discuții în contradictoriu din care se nășteau idei. Chiar dacă vedeai în ochii lui că este de acord, forța contrariile. Și-a asumat asta”, a declarat Florin Călinescu, la Antena3.

Potrivit unor surse, Andrei Gheorghe ar fi fost mort de aproximativ 12 ore. Cauza morţii ar fi stop cardio-respirator. Medicii legişti vor descoperi ce a dus cu adevărat la trecerea în nefiinţă a cunoscutului om de radio şi televiziune. Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă, potrivit spynews.ro.