Informația bombă care explică tot! Magdalena Șerban, dată afară de la locul de muncă în ziua crimei. Șefa i-a reproșat ceva incredibil, s-a întâmplat cu câteva ore înaintea crimei!

Magdalena Șerban, criminala de la metrou, a fost concediată cu numai câteva ore înaintea crimei, au apărut noi informații despre motivele pe care i le-a dat șefa atunci când a dat-o afară.

Se pare că Magdalena Șerban se angajase cu doar trei zile în urmă pe un post de casieră la un magazin din București. Trei dintre foștii ei colegi de muncă au făcut declarații șocante despre ceea ce ei au numit ,,apucături dubioase”.

Iată declarația uneia dintre casiere, fostă colegă a lui Șerban:

,,Avea niste scapari, asa. Lucra la casa. Cateodata mai tipa, cateodata se certa. Cu clientii se mai certa. A lucrat in tura de dupa-amiaza. A fost data afara pentru ca a intarziat la munca. Sefa a intrebat-o de ce a intarziat si i-a spus niste prostii”, a dezvăluit unul dintre vanzatori, care a mai precizat: ,,A stat doar trei zile. S-a certat si cu seful nostru, i-a vorbit vulgar. I-a zis ceva de genul, ca a intarziat la munca si i-a zis: „dar, ce, nu pot sa ma…”. S-a certat cu sefa noastra chiar in ziua aia. A fost aici, la noi! Ea lucra de trei zile si voia bani”.

Pe când o altă colegă a precizat: „Trei zile a stat la noi. Nu se înţelegea cu nimeni. A întrebat-o şefu’ ceva, ea a răspuns într-un mod neadecvat. A spus nişte lucruri care au dat de bănuit”.

Sursa: observator.tv 

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI:

Ultima oră: Ucigașa de la metrou a părăsit arestul poliției. Ce se întâmplă cu ea în aceste momente a șocat o țară întreagă! Cum s-a ajuns la asta

Magdalena Șerban, femeia responsabilă pentru tragedia de la metrou în urma căreia o tânără în vârstă de 25 de ani a murit, a fost mutată, miercuri seara. Ea a părăsit Arestul Central al penitenciarului Jilava după ce a reclamat că nu se simte bine, astfel că a fost dusă la spitalul penitenciar Jilava, unde va rămâne timp de 30 de zile. După o expertiză amănunţită, anchetatorii vor decide dacă o vor închide sau nu într-un spital cu măsuri de siguranţă sporite.

Se pare că într-o primă instanță, Magdalena Șerban ar fi fost băgată în aceeași celulă cu alte femei, însă acestea au protestat față de prezența ei alături de ele, iar conducerea arestului a fost obligată să ia măsuri, tocmai de aceea a fost apoi mutată într-o altă celulă.

„Femeia se află în custodia Spitalului Penitenciar Jilava şi este supravegheată din punct de vedere medical. Ea a fost adusă pe 13 decembrie, ieri seară. Medicul curant va decide, în funcţie de diagnostic, perioada spitalizării”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Spitalului Penitenciar Jilava, Denisa Ene.

Dan Antonescu, psiholog criminalist, a povestit pentru wowbiz.ro care ar putea fi pericolul cu oameni precum Magdalena Șerban sau care ar putea fi pericolul eliberării acesteia:

„Este una din problemele care ii framante pe multi dintre cei care lucreaza in acest domeniu, al combaterii infractiunilor comise cu violenta. Oamenii acestia sunt imprevizibili prin reactie. E usor sa discutam despre cei care ar trebui sa ia atitudine, sa aiba reactie, in anumite momente. Ii vedem pe cei dintr-o statie de metrou, o gara…oriunde. E usor sa dau exemplu 5-6 cazuri similare, de oameni care habar nu aveau ca au comis crimele respective.

Ei au auzit vocile lor, in capul lor si s-au trezit in fata anchetatorilor. Aici este problema. Cine ii verifica pe acesti oameni, cine ii supravegheaza. Am avut situatii cand un schizofrenic, autor de omor, a fost internat conform legislatiei intr-o unitate spitaliceasca. A reusit sa plece de acolo, a mai comis o fapta, apoi s-a intors la spital. Am discutat cu el si mi-a zis „Am facut ce am facut”. El avea senzatia ca a facut ceva bine. A ramas inchis in spital si nici acum nu stie ca a facut ceva rau.

Aici este marea tragedie, ca familia, apropiatii, nu iau masuri. Pentru a fi expertizat din punct de vedere psihiatric este necesar acceptul acestui om sau printr-o hotarare judecatoreasca. Unde am ajuns?”.