Informație șoc de ultimă oră! Din păcate e adevărat. Toată familia e în perfuzii, e îngrozitor ce se întâmplă acum în familia Clejanilor

Probleme uriașe în familia ,,Clejanilor”!

Din primele informații disponibile presei, se pare că, pe rând, Viorica, Ioniţă şi apoi Margherita şi Fulgy s-au molipsit de un virus care necesită tratament cu antibiotice.

Gripa face mari ravagii în familia Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, potrivit cancan.ro, cei doi stâlpi ai familiei au căzut la pat iar medicii îi țin pe perfuzii și antibiotice.

Aceeași soartă au avut-o și Margherita și Fulgy, toată familia fiind nevoită să își anuleze toate spectacolele.

Se pare că tratamentul lor este unul serios, iau antibiotice din 12 în 12 ore, de-abia se pot ridica din pat, dar speră ca tratamentul să îi ajute să onoreze măcar o parte a concertelor programate.

CITEȘTE ȘI: Viorica de la Clejani nu se mai oprește din slăbit. Dă jos kilograme peste kilograme și a ajuns mai subțire ca niciodată. Acum a spus ce-a făcut: „Am început o dietă cu…” A încercat multe regimuri, dar a descoperit unul care chiar a ajutat-o

Viorica de la Clejani, mai slabă ca niciodată. Cântăreața a dezvăluit care este secretul siluetei sale.

Viorica de la Clejani, care a împlinit 44 de ani în luna februarie a acestui an, a fost dintotdeauna o femeie cu forme generoase. Însă, soția lui Ioniță de la Clejani, și-a dorit mereu să mai slăbească.

Acum, cântăreața, care are doi copii, a apărut la o emisiune de televiziune și a impresionat cu silueta ei.

Viorica de la Clenaji a fost invitată, împreună cu soțul ei, Ioniță de la Clejani, la emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars.

Artista a impresionat cu silueta afișată, cu multe kilograme în minus.

Întrebată care este secretul siluetei sale de acum, Viorica de la Clejani a explicat:

„N-am făcut nimic să slăbesc. Am un corset pe care îl port. Am început o dietă cu o bucată de sfeclă, ţelină şi morcov. Pot să mănânc doar asta. Ioniţă nu mă lasă să fac operaţie de stomac, nici să îmi pun silicoane, nimic. Nu mă lasă. Pentru orice îi cer bani soţului meu”.

Partenerul ei de viață, Ioniță de la Clejani, a intervenit:

„Să te ţină Dumnezeu să rezişti. Şi ea şi Marga. Viorica e o femeie împlinită, ai ceva de spus din toate punctele de vedere, dacă te mai vaiţi la televizor vreodată, jur că nu mai vin cu tine. Noi ne iubim numai la televizor”.