retete gustoase

Îngrijirea părului vopsit – care produse profesionale sunt recomandate?

Îngrijirea părului vopsit – care produse profesionale sunt recomandate?

Îngrijirea părului vopsit, fie el brunet, roșcat, șaten, blond ori în nuanțe surprinzătoare, este una dintre preocupările constante ale femeilor. Cum îi menținem nuanța intensă mai mult timp? Cum îl hidratăm corect? Cum îl ajutăm să își recapete strălucirea și suplețea?

Loading...

Pentru a te bucura mai mult timp de intensitatea culorii, trebuie să îți adaptezi ritualul de îngrijire și să îți îndrepți atenția spre produse profesionale care au la bază formule delicate. Specialiștii recomandă produsele dedicate îngrijirii părului vopsit fiindcă acestea sunt special concepute pentru a răspunde tuturor nevoilor tale: hidratare intensă, strălucire naturală și nuanță intensă până la următoarea vopsire.

Iată ce produse profesionale pentru părul vopsit nu ar trebui să îți lipsească din dulăpiorul din baie!

Șamponul și balsamul de păr, primii aliați în îngrijirea părului vopsit

Alegerea șamponului și a balsamului potrivit pentru tipul tău de păr nu este o sarcină ușoară, dar nici una pe care să o consideri imposibilă. Dacă nu ai găsit până acum produsele care să te mulțumească, să îți meargă la inimă, înseamnă că nu le-ai încercat pe cele potrivite.

Odată ce podoaba ta capilară începe să se usuce și să se degradeze, va deveni mai fragilă și se va rupe mai ușor. Așadar, stabilește-ți de la început criterii de selecție bine delimitate. Ia în considerare că șamponul și balsamul pentru păr vopsit trebuie să aibă în compoziție ingrediente hrănitoare și hidratante, cu acțiune blândă asupra firelor de păr.

Utilizează produse care au în compoziție keratină și uleiuri vegetale ce curăță delicat și oferă strălucire, așa cum este șamponul pentru păr vopsit ORO THERAPY Rubino Puro. Acest produs conține keratină, cristale de rubin și formula de aur micro-activ. De asemenea, mai are în compoziție ulei de argan, unul dintre cele mai apreciate ingrediente în ritualurile de îngrijire a părului. Datorită acțiunii antioxidante, te vei bucura timp îndelungat de nuanța intensă și strălucitoare a podoabei tale capilare. Mai mult de atât, îți vei simți firele fine și lejere, ușor de aranjat și de admirat.

Descoperă și alte șampoane pentru îngrijirea părului vopsit pe profihairshop.ro.

Masca pentru părul vopsit, de nelipsit din ritualul săptămânal

Și atunci când vine vorba despre achiziția unei măști, optează pentru un produs special conceput pentru îngrijirea părului vopsit. Pentru rezultate de excepție, produsul ar trebui aplicat la fiecare spălare a părului.

Produsele îmbogățite cu ingrediente benefice pentru sănătatea cosițelor tale sunt demne de pus în coșul de cumpărături, așa cum este masca pentru protecția culorii ALAMA Color. Succesul acestui produs profesional constă în combinația de ingrediente pe care o are – trei proteine magice – cheratină, colagen și elastină. Toate aceste ingrediente sunt componente vitale pentru un păr puternic, hidratat intens, care strălucește de sănătate.

Comandă produsele profesionale pentru păr vopsit care ți se potrivesc și bucură-te în fiecare zi de culori intense, strălucitoare.