retete gustoase

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, nu vrea să mai vorbească cu el!

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, nu vrea să mai vorbească cu el!

 

Loading...

Cabral și Inoke, fata lui cea mare, din prima căsătorie, sunt momentan într-o relație dificilă tată-fiică. Ea este „în perioada aceea dificilă” a adolescenței, spune Cabral, și trec printr-o etapă în care nu sunt deloc pe aceeași lungime de undă.

Inoke va împlini 19 ani în curând, o vârstă încă dificilă pentru o adolescentă, iar relația rece cu tatăl ei este parte a acestui proces de trecere spre maturitate. Cabral înțelege că fata lui trece printr-o perioadă delicată și îi acordă spațiul de care are nevoie.

Chiar dacă momentan nu-și vorbesc și Cabral glumește spunând că Inoke l-a pus pe lista neagră, tânăra știe că tatăl ei va fi din nou părinte și se bucură pentru el.

Pe de altă parte, Namiko, fetița mijlocie, este extrem de încântată că va avea un frățior sau o surioară. Andreea încă nu vrea să știe s…exul bebelușului și menține surpriza.

„Am anunțat-o pe Namiko. E nerăbdătoare. Acum mă întreabă în fiecare zi, dimineața, când vine bebe să se joace. (…)

Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19.

Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat (n.r. – că Andreea Ibacka este însărcinată). O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…’, a declarat Cabral în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV.