Ionela Prodan, de nerecunoscut! Cum arată, de fapt, artista, fără perucă și fără căciulă, după suferința îndurată? Imaginile i-au îngrozit pe fani

Ionela Prodan s-a internat recent la Spitalul Elias din Capitală, în urma unor problemem de sănătate care au început la sfârșitul lunii ianuarie a acesti an. În ultima perioadă, cântăreața a slăbit foarte mult, a urmat mai multe tratamente, iar noua ei înfățișare a surprins pe mulți, mai ales după ce a început să poarte peruci.

În ciuda acestor lucruri, mama Anamariei Prodan refuză să vorbească despre boala care o macină, și rămâne mereu cu zâmbetul pe buze. Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile când fiica sa a dus-o pe cântăreață la salon, iar acolo aceasta a apărut nemachiată și fără perucă.

Un alt indiciu care ne spune că situația este gravă este faptul că Anamaria Prodan a decis să caute ajutor pe cale spirituală și a mers la mormântul Părintelui Arsenie Boca pentru a se ruga pentru mama ei și a căuta liniște sufletească. Anamaria Prodan a publicat un filmuleț pe contul de Instagram în care apar imagini cu locașul sfânt de la Mănăstirea Prislop, iar fanii au postat numeroase mesaje de susținere, potrivit spynews.ro.

„Un loc care-ți oferă pace și liniște interioară ,bravo că ai reușit să ajungi acolo! / Doamne ajută! Cu siguranță rugăciunile ajung unde trebuie, pentru că Părintele Arsenie face minuni❤ Este Raiul pe pământ / Un loc cu o mare incărcătură spirituală, un loc sfânt, Dumnezeu să-ți asculte ruga om minunat „, au fost câteva dintre comentarii.

Iată imaginile cu Ionela Prodan, dar și clipul postat de către fiica sa:

 

Loc de vis!

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Vă amintim că veștile nu sunt deloc bune în ceea ce privește starea de sănătate a artistei Ionela Prodan. Medicii sunt îngrijorați, iar cântăreața a fost din nou internată în urmă cu câteva zile. Doctorii precizează că are probleme foarte grave la pancreas și ficat.

Surse din spitalul unde Ionela Prodan este internată susţin că medicii au sfătuit familia să se aştepte la ce tot ce poate fi mai rău. Starea de sănătate a artistei s-ar fi deteriorat destul de grav în ultimele zile, iar boala pe care o are o macină şi s-a extins. Tratamentul se pare că nu mai dă randament în cazul ei, potrivit antenastars.ro.

Mama Anamariei Prodan are nevoie să-și facă analize o dată la fiecare două luni, și chiar dacă fiica sa a spus că și-a internat mama doar pentru analize, se pare că starea Ionelei Prodan nu este deloc bună: „Da, este internată, dar doar pentru analize. Ea trebuie să îşi refacă la fiecare două luni setul de analize. Mama mea este în regulă, dar trebuie să fie atentă la analize. Va sta internată până luni pentru a-şi face setul complet de analize”, a declarat Anca, cealaltă fiică a cântăreței.