Ionela Prodan își copiază fiica? Cântăreața de muzică populară și-a creat noul look după modelul Anamariei Prodan! Iată imaginile. Ție cum ți se pare?

Zilele trecute, cântăreața de muzică populară, Ionela Prodan, a oferit surpriză anului. După o lungă perioadă de absență din peisajul monden, artista a participat la un eveniment, unde a uimit pe toată lumea cu noul său look.

Zâmbitoare, cu un tonus bun și vizibil mai slabă față de cum o știam până anul trecut, artista a făcut senzație cu noua sa înfățișare și puțini au fost cei care au recunoscut-o când s-au întâlnit față în față cu ea.

Ce-i drept, în jumătate de an, Ionela Prodan a reușit performanța să slăbească 25 de kilograme. Încurajată de cei din familie, artista de muzică populară și-a schimbat stilul de a se îmbrăca și look-ul și a început să poarte peruci. Astăzi, tenul său pare hrănit și vizibil întinerit, ceea ce o face pe artistă să semene extraordinar de mult cu fiica sa, Anamaria Prodan.

Cel mai probabil, vedeta tv și-a pus amprenta în crearea noului stil al mamei sale, Ionela Prodan având un styling asemănător cu cel pe care îl afișa Anamaria Prodan în urmă cu câțiva ani.

„Am slăbit 25-27 de kilograme în 7 luni. Dulciuri nu, alcool nu, pâine nu și paste nu. Am mâncat salate, peste, piept de pui”, a explicat cântăreața de muzică popular într-un interviu televizat.

Această schimbare a uluit toți apropiații cu noua schimbare de look. Toată lumea se întreabă dacă a suferit vreo operație, sau machiajul este cel care pare că a întinerit-o pe artistă cu incredibil de mult!

Ana Maria Reghecampf și mama ei, Ionela Prodan, au început o serie de transformări care le fac de nerecunoscut. Pe sexy-impresară am văzut-o mai slabă ca niciodată. Revenind asupra transformărilor, Ionela Prodan a mai bifat una colosală, și toată lumea se întreabă dacă prin intermediul vreuni operații, sau doar cu ajutorul make-up-ului. Cert este că… are altă față. Foarte puțin ce-i drept, și mama ei s-a lăsat pozată recent cu noua siluetă. Chipul ei arată mai tânăr cu cel puțin 20 de ani!

 

 

Sursa wowbiz.ro, click.ro