Irina Columbeanu a transmis un mesaj pentru mama ei în public, uite ce a putut să-i spună Monicăi Gabor: ,,Pentru totdeauna!”

Deși Monica Gabor și Irina Columbeanu sunt aproape mereu departe una de cealaltă, s-ar părea că acest mic-mare detaliu nu le împriedică să aibă o relație mamă-fiică de invidiat. Aflăm asta chiar de la Irina, care a ținut să spună acest adevăr într-un spațiu public, pe o rețea de socializare, iar mesajul ei a impresionat numeroase persoane.

Irina a postat o imagine în care ea era încă un bebeluș, iar Monica o ținea în brațe, alături de acea imagine, Irina Columbeanu a scris: ,,Mereu mama mea, pentru totodeauna prietena mea”.

Se pare că dragostea dintre ele este reciprocă, deși vine de peste mări și țări. În urmă cu ceva vreme, și Monica a ținut să își laude fiica:

,,Bună dimineaţa! Fetiţa mea s-a făcut mare!!!! Cu un ochi râd dar cu unul plâng… E sănătoasă, frumoasă şi inteligentă, dar mi-e dor deja de ea, de vremurile când era doar un bebeluş. Totuşi, mă bucur mult când văd cât de talentată şi binecuvântată este! Singură, fără ajutorul nimănui şi doar datorită ei are foarte mare succes oriunde postează şi îi reuşeşte mereu tot ce îşi propune. Te felicit draga mea fiică pentru succesul pe care îl ai fie în viaţă reală, fie in mediul virtual! Abonaţi-vă şi voi la canalele ei de YouTube: irina’s Vlogs si Irina Unicorns. Multe dintre videoclipuri sunt foarte amuzante. Eu le-am vizionat deja pe toate de “câteva” ori pentru că îmi mai alină dorul de ea şi pentru ca mă binedispun. Vă pupăm şi vă dorim şi noi vouă aceleaşi lucruri minunate pe care ni le doriţi şi voi nouă”, i-a transmis Monica Gabor fiicei sale de curând, potrivit cancan.ro.

Sursa: cancan.ro

CITEȘTE ȘI:

Irina Columbeanu le-a arătat tuturor cum arată camera ei luxoasă, ,,cu etaj”, din vila de la Izvorani! Dar, fără să vrea, i-a scăpat un detaliu care i-au făcut pe mulți să-l acuze pe Irinel! Cum arată și despre ce e vorba

Irina Columbeanu pare să se fi născut sub lumina reflectoarelor, iar ea adoră asta, ba chiar face tot ce poate pentru a se menține în atenția tuturor, cu sprijinul tatălui ei care pare foarte mândru.

Fiica fostului cuplu Irinel-Monica a devenit o mică vedetă pe internet, mai ales de când și-a lansat vlogul personal pe Youtube. Fetița este extrem de activă, iar părinții o încurajează să se dezvolte pe toate planurile.

Ba mai mult, în ultima filmare postată de Irinuca, cei care o urmăresc au observat că cel care o filmează este chiar tatăl ei, Irinel Columbeanu. Reacțiile la acest clip au fost dintre cele mai diverse, mulți o ,,ceartă” pe Irinuca că se dă mare, alții, de modă veche, nu cred că tatăl ei ar trebui să îi încurajeze astfel de activități.

Iată imaginile: