„Irina Loghin a murit” Anunțul care a scos-o din sărite pe cântăreață! Reacție de ultim moment, nimeni nu se aștepta la decizia asta! S-a întrecut orice limită!

Vestea că Irina Loghin ar fi murit i-a îngrozit pe fanii cântăreței, însă, din fericire, informația a fost una eronată și de neînțeles. Deși de-a lungul frumoasei sale cariere s-au tot scris lucruri false despre ea, artista a decis că de această dată s-a întrecut orice limită a bunului simț, drept urmare, s-a declarat foarte revoltată de cele scrise despre ea, ba mai mult, vrea să-i acționeze în instanță pe responsabili.

Irona Loghin nu este deloc fericită de modul în care i s-a folosit numele, și vrea să i se facă dreptate. Iată mesajul transmis de cântăreață:

„Dragii mei,

Am primit zilele acestea numeroase telefoane de la admiratori care doreau, pur și simplu, să îmi audă vocea, să se convingă că nu am murit, că nu am păţit nimic. Am hotărat, așadar, să iau atitudine împotriva celor care răspandesc asemenea mizerii. Am vorbit cu avocatul meu și voi luă în cel mai scurt timp toate măsurile care se impun. Am trecut de nenumărate ori peste minciunile care s-au scris despre mine, însă de data această consider că s-a incălcat orice limită a bunului simț și a legii. Vă asigur incă o dată că sunt foarte bine. Nu am murit, nu am fost otrăvită, nu am luat niciun virus ucigaș din SUA.
Vă mulțumesc pentru grijă voastră, pentru sutele de mesaje și comentarii!

Vorbește lumea de bine
Mulți de rău și mulți de bine
Unii spun că nu mai sunt
Alții spun că nu mai cânt,
Dar eu vă spun tuturor
C-am să când pân-am să mor!”, a scris Irina Loghin, după ce s-a scris că a încetat din viaţă.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI:

Irina Loghin a slăbit 4 kilograme în 7 zile! Uite ce a mâncat și a băut în fiecare zi! Arată mai bine ca niciodată:

Irina Loghin a slabit 4 kilograme in 7 zile! Uite ce a mancat si a baut in fiecare zi!

Irina Loghin a fost la un centru de detoxifiere, unde a reușit să scape de 4 kilograme în doar 7 zile. Interpreta de muzică populară susține că a făcut asta pentru sănătatea ei.

În doar 7 zile, Irina Loghin a reușit să dea jos 4 kilograme datorită regimului de detoxifiere pe care l-a urmat. Interpreta de muzică populară nu vrea să se oprească aici.

”Am dat 4 kilograme în 7 zile. Șapte zile am stat numai pe suc și saună. Nu am simțit că îmi e foame. După ce am venit de acolo am ținut neapărat ce regim mi-a dat acolo. Dau în continuare și o să dau până o să-mi convină mie. Nu se poate vedea ce iese din acel colon.”, a declarat Irina Loghin într-o emisiune TV.

Interpreta de muzică populară a dezvăluit zilele trecute cum reușește să scape de gușă, prin palmele pe care și le dă peste față.

Irina Loghin este o renumită interpretă de muzică populară. A fost, pe rând, solistă a ansamblului Ciocârlia, Barbu Lăutaru și Ciprian Porumbescu.