Isi facea planuri de nunta, dar a aflat ca iubitul ei e deja casatorit! Ce a facut imediat femeia: i-a surprins pe toti cu decizia ei! Nu multe femei ar proceda asa:

O femeie a crezut ca este foarte norocoasa si ca l-a intalnit pe barbatul vietii ei. Amanda Creighton, in varsta de 32 de ani, a avut un soc cand a aflat ca logodnicul ei traia o viata dubla. Femeia a descoperit, din intamplare, pe Facebook, ca barbatul langa care traia de ceva timp era… casatorit. De asemenea, ea a mai aflat ca acesta nu isi dezvaluise adevaratul nume.

Desi la inceput Amanda s-a gandit sa rupa imediat relatia, in cele din urma femeia a fost intoarsa din drum de cel pe care il iubea la nebunie. Barbatul a rugat-o sa se mai gandeasca inainte de a se desparti de el si i-a promis ca va divorta de cealalta femeie. Asa au trecut 6 luni, timp in care Amanda a crezut ca barbatul caruia avea de gand sa ii jure credinta vesnica a mintit-o iar. Totul se petrecea la sfarsitului anului 2015.

”Cand i-am spus ca m-a mintit din nou, el a recunoscut ca este inca cu sotia lui. Nu puteam sa cred ca l-am primit inapoi. Am fost furioasa si l-am dat afara”, a declarat femeia. Femeia a inceput sa faca investigatii si a descoperit ca si alte femei fusese pacalite in acelasi mod chiar de iubitul ei. Barbatul isi crease mai multe conturi de Facebook false.

„Trei femei m-au contactat ca să mă anunțe că au trecut prin experiențe asemănătoare. Toate erau indragostite de el, Paul McHugh”, a marturisit socata Amanda.

O saptamana mai tarziu, Amanda a descoperit ca era insarcinata: ”I-am spus lui Paul si a zis ca vom face fata la tot impreuna. Eu voiam doar sa fie totul legal pentru copilul nostru”. In august 2016 a nascut-o pe fiica ei, Mollie. S-a despartit de Paul, iar acum are un nou partener: ”Mi-a luat mult timp sa mai am incredere in oameni”.
Pe de alta parte, Paul, fostul ei iubit, neaga toate acuzatiile care i se aduc.

”Ea spune ca e copilul meu, dar o sa fac teste. Prietenii ei au creat toate profilurile de Facebook, sunt doar inventii”, a marturisit suparat Paul.

Sursa: Daily Mail