„Iubitul meu a rămas văduv și cu doi copii la 30 de ani. Suntem împreună de trei ani. Într-o zi, socrii lui mi-au spus…Nu știu dacă mai trebuie să mai rămân în această relație după asta”

În urmă cu trei ani a cunoscut un bărbat văduv și cu doi copii. Deși relația a mers bine până acum, Liliana, în vârstă de 33 de ani, nu știe dacă trebuie să meargă mai departe. Și asta pentru o mărturisire făcută de părinții iubitului său, dar nu numai.

 „Ma numesc Liliana, am 33 de ani. De circa trei ani am o relație cu un bărbat, Tavi, în vârstă de 35 de ani. Este văduv, soția lui a murit acum cinci ani, foarte tânără, răpusă de o boală incurabilă. De când a murit, el a rămas să aibă grijă de cei doi copii, de opt și 10 ani, ajutat de părinții lui și socri. Familia lui încă suferă după pierderea lui Cati și în continuare nu mă acceptă în viața lui.

Copiii sunt foarte reci cu mine, părinții lui nu mă înghit, mă compară mereu cu fosta lui soție. Iar de socrii lui, nici nu mai zic. Mi-au spus că niciodată nu voi putea lua locul fiicei lor în viața lui Tavi și a celor doi copii. Simt că nu mai merită să rămân în relația asta”, s-a plâns femeia consilierului psihologic.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: 

„Pe patul de moarte soția mi-a spus ultima dorință în lacrimi: să ud zilnic florile. Abia peste zeci de ani, când le-am mutat am înțeles de ce și am început să plâng în hohote, am crezut că e o glumă, dar…”

Trecerea în neființă a unei persoane dragi este întotdeauna greu, dacă nu aproape imposibil, de suportat, mai ales după o viață de om trăită alături de acea persoană. De acest lucru s-a convins un bărbat din Johannesburg, imediat după ce soția sa a fost răpusă de cancer. Însă peste ani de zile, bărbatul va avea surpriza vieții sale, ultima surpriză pe care soția decedată i-o făcuse.

Înainte de a muri, femeia i-a împărtășit soțului ultima sa dorință: ea și-a dorit extrem de mult ca plantele din baie să fie îngrijite chiar și după moartea ei, din acest motiv și-a rugat soțul să promită că le va uda zilnic.

Bărbatul a luat ultima dorință a soției foarte în serios, și zi de zi a udat plantele din baie, acest lucru s-a întâmplat timp de ani de zile, iar omul avea grijă ca plantele să arate întotdeauna perfect.

Surpriza a venit abia peste câțiva ani, atunci când bărbatul a decis să se mute din casa în care locuise alături de soția sa. Pentru că plantele din baie îi aduceau aminte de iubirea vieții lui și pentru că îi făcuse o promisiune pe patul de moarte, bărbatul nu a vrut să se despartă de ele.

Dorind să le împacheteze pentru a le transporta în siguranță, bărbatul a avut parte de o mare surpriză. Mai exact, acesta a constatat că florile pe care le-a udat în fiecare zi erau, de fapt, din plastic și că totul a fost doar o glumă din partea soției.

Această descoperire l-a făcut să lăcrimeze, apoi să râdă în hohote și a realizat că la baza dorinței a stat intenția soției de a-l face să râdă și să uite de tristețea provocată de moartea ei, potrivit avantaje.ro.