Kate Middleton a strălucit, la propriu și la figurat! Deși este însărcinată, nu renunță la tocuri. Frumoasa mămică nu își mai poate ascunde acum burtica. Iată imaginile.

Ducesa de Cambridge se simte mult mai bine, iar de câteva săptămâni sindromul de care suferea, Hyperemesis gravidarum, a devenit mai slab ceea ce înseamnă că Ducesa poate participa la evenimentele formale alături de soțul său, Prințul William. Kate a participat vineri, 24 noiembrie la un eveniment organizat în centrul Londrei și a fost o apariție răvășitoare.

După ultimele apariții în care arăta vizibil obosită și afectată de programul încărcat și de cea de-a treia sarcina, Kate Middleton și-a luat revanșa vineri seara la gala Royal Variety Performance în Londra.

Însoțită de Prințul William, ducesa a fost de-a dreptul fabuloasă și a uimit pe toată lumea cu buna dispoziție, căci a râs toată seara, dar și cu ținuta impresionantă pe care a purtat-o, strălucitoare din cap până în picioare.

Ducesa de Cambridge a fost foarte zâmbitoare la Royal Variety Performance, evenimentul la care a participat alături de Prințul Harry. Kate a purtat o rochie lungă de culoare bleu, acoperită de paiete strălucitoare. Faptul că este însărcinată a devenit vizibil ținând cont că Ducesa a luat în greutate câteva kilograme. A purtat o pereche de pantofi albi stiletto, cu un toc destul de înalt. Kate și Harry au ajung cu o oră întârziere din cauza unei alarme false care a declanșat panica în unul dintre cele mai aglomerate locuri din Londra, potrivitdailymail.co.uk.

A fost o gală elegantă, iar hainele de seara au fost vedetele pe covorul roșu. Însărcinată în patru luni, Kate a fost răvășitoare într-o rochie albastru serenity, brodată toată cu pietre strălucitoare. A arătat incredibil, cu machiajul simplu și părul aranjat în bucle lejere, dar piesa de rezistență a fost cu siguranșa rochia lungă creată special pentru ea de designerul Jenny Packham, o rochie care i-a scos în evidență burtica de gravidă tot mai conturată.

Evenimentul s-a desfășurat la Teatrul Palladium din capitala Marii Britanii, iar Ducesa și Ducele de Cambridge au fost în centrul atenției.

Kate a furat toate privirile și chiar a socializat cu invitații, a zâmbit toată noaptea și a primit un superb buchet de flori. Desigur, nu au lipsit pantofii cu toc și nici clutch-ul, un model de geantă de seara de care Kate nu se dezlipește, renunțând la majoritatea bijuteriilor, căci însăși rochia era o bijuterie. A adăugat doar o pereche discretă de cercei și inelul de logodnă pe care nu îl scoate de pe deget. La brațul soțului său, Prințul William, îmbrăcat într-un costum negru elegant și cu papion, Kate a întors toate privirile.

Prințul Harry și Ducesa de Cambridge au pășit pe covorul roșu, iar Kate a primit un buchet de flori din partea organizatorilor. La eveniment au fost prezenți unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din Marea Britanie. Seara a fost dedicată strângerii de fonduri, iar James Blunt, fostul membru al formației One Direction, Louis Tomlinson, Seal și Paloma Faith au fost foar câțiva dintre cei care au avut sarcina de a anima atmosfera. William a părut să fie cel care se distrează mai puțin, în timp ce Kate a vorbit cu invitații și a schimbat zâmbete calde. A râs la toate glumele prezentatorilor și i-a aplaudat cu drag.

Ducesa este însărcinată în patru luni cu cel de-al treilea copil al cuplului și se luptă cu același sindrom pe care l-a avut și în timpul celor două sarcini anterioare, Hyperemesis gravidarum care prespune existența unor stări de amețeală, grețuri accentuate, însoțite de un număr considerabil de vărsături care ar putea conduce la deshidratare. Desigur, femeile care se confruntă cu acest sindrom în timpul sarcinii au o stare generală proastă.

 

 

 

Sursa click.ro, okmagazine.ro