,,L-am lăsat. Nu-i dădeam niciun motiv să mă înșele, dar el o făcea” Bianca Drăgușanu a făcut anunțul uluitor în plină relație cu Victor Slav! Ce s-a întâmplat

În prezent Bianca Drăgușanu are o relație care pare, din exterior, extrem de frumoasă cu Victor Slav, după despărțirea din momentul în care au și divorțat, s-ar părea că între ei nu au mai existat probleme majore, sau nu probleme care să îi facă să își spele rufele în public…

Cu toate astea, Bianca a oferit ieri fără să vrea un detaliu incredibil despre viața ei alături de Victor. Vedeta a povestit despre o prietenă care voia să afle parola de la telefonul iubitului, și, pornind de la acest aspect al povestirii, Bianca le-a transmis fanilor ei că în zilele care vor urma va posta pe Facebook un tutorial despre cum se poate descoperi parola din cifre a iubitului de la telefon.

Deși nu știm dacă a avut nevoie să recurgă la astfel de trucuri în actuala relație, e clar că fără foc nu iese fum. Plus că în urmă cu ceva vreme blondina a povestit și un alt episod mai puțin plăcut al vieții sale:

,,Eram înşelată des şi tot timpul îl întrebam de ce mă înşală. Niciodată nu-mi dădea un răspuns. Singurul lucru pe care mi-l spunea era: «Sunt un prost». Nu-i dădeam niciun motiv să mă înşele, însă el o făcea.

Mă gândeam ce are în plus. E mai slabă, mai grasă, mai frumoasă, mai deşteaptă? Nu ştiu. Singurul lucru pe care mi-l spunea e: «Sunt un prost». Sunt oameni care cred că se pot schimba şi alţii care nu se pot schimba.

El mi-a dovedit că nu s poate schimba şi-mi spunea în continuare: «Sunt un prost». Până când, într-o zi, mi-am dat seama că e un prost şi l-am lăsat.”

Sursa: spynews.ro

CITEȘTE ȘI:

Bruneta sexy care de două săptămâni nu s-a dezlipit de Marcel Toader, îi ia apărarea! ,,Mor de grija…” continuarea e fabuloasă! Cine e tânăra și ce a recunoscut în sfârșit despre Toader

Bruneta sexy din imaginea de mai sus este Mihaela Deaconescu, ea este femeia alături de care Marcel Toader se afișează constant de aproximativ două săptămâni. Mihaela este din Brașov și a devenit cunoscută după ce în presa a apărut informația că urma să devină nașa fiului Ioanei Tufaru.

Toader și Deaconescu par foarte apropiați, ba chiar s-au și fotografiat la aceeași masă, pe o terasă, alături de Leo Iorga și de soția acestuia. După ce imaginea a apărut pe site-urile de socializare, mulți oameni au început să comenteze că cei doi ar forma, mai nou, un cuplu.

Însă se pare că Mihaela a fost enervată de aceste postări, mesaje, comentarii, întrucât a ripostat, deși a recunoscut că sunt prieteni:

„Pentru acele persoane care mor de grija altora (cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia). Vedeti-va de viata voastra! Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par. Si daca tot „raca” pe multi ce fac,cum,de ce,bla,bla,bla,m-am hotarat sa postez si sa ripostez. Asa voi face si pe viitor”.

Prietena afaceristului a mai adăugat:

,,Asta pentru pentru ca am primit multe mesaje negative in privinta lui Marcel Toader. Fiecare este asa cum vrea sa fie!!Cu altii… Om,cu altii…nu. Fiecare primeste ce merita (zic). Pentru mine este un prieten (asta ca sa nu avem discutii, la vorbitor). As mai avea multe de scris, dar ma abtin. In rest, numai de bine!”.