„La 2.000 de ochi, ma dezbrac!” Ce s-a întâmplat după ce o tânără din Craiova a făcut un LIVE pe Facebook cu acest mesaj. Bărbații au rămas cu gura căscată!

Foto: Fanatik

Multe tinere din România cred în visul de origine americană de a deveni vedete prin intermediul Facebookului. S-ar părea că în aceeași capcană a căzut și o tânără din Craiova care a dezvoltat o pasiune uriașă pentru a intra în direct pe această rețea socială. Dar ea nu face orice fel de LIVE, ci le promite urmăritorilor ei că se dezbracă la final, dacă vor fi suficienți ochi care să o admire.

1La 2.000 ochi va arat o surpriza! Distribuiti la 1.000 ma desbrac!”, cam aşa sună mesajul de pe internet, cuvânt cu cuvânt, al tinerei cu pricina. Menţionăm că am preferat să lăsăm intenţionat forma lui originală. Tânăra din Craiova, care susţine că este „model”, a generat un val de reacţii pe internet, care mai de care mai ciudate.

În nici o oră de la ultimul LIVE, Adelina Renata a adunat peste 1.300 de share-uri, aproape 10.000 de comentarii şi alte câteva mii de like-uri. Nu vă închipuiţi că toţi au apreciat-o! Mulţi s-au certat între ei, iar alţii au blamat-o pentru că pune astfel de postări, potrivit fanatik.ro.

Cum s-a terminat totul? Deși numărul de privitori a fost atins, iar fata și-a făcut norma, în cele din urmă nu s-a dezbrăcat, iar internauții de gen masculin au rămas cu buzele umflate, mustrând-o pentru că nu s-a ținut de promisiune. Totuși, în tot acest timp, numărul celor care o urmăreau pe Facebook, continua, bineînțeles, să crească. S-ar spune că Adelina are o strategie de marketing foarte bună…

Iată mai multe imagini cu această craioveancă îndrăzneață:

CITEȘTE ȘI:

Ei sunt nativii care scapă definitiv de sărăcie în luna aprilie! Aceste două zodii vor câștiga la LOTO în luna următoare. Dacă ești pe listă, joacă și tu neapărat!

Potrivit astrologilor, două sunt zodiile care, în luna aprilie primesc bani mulți pe care pot foarte bine să îi câștige și la Loto, fiindcă norocul este departea lor în luna următoare.

GEMENI

Voi vă număraţi printre norocoşii zodiacului în 2018, mai ales în ceea ce priveşte sectorul financiar. Astrele favorizează câştigurile mari, aşa că nu ezitaţi să vă încercaţi norocul la loto. În plus, graţie unor persoane binevoitoare din anturajul vostru, veţi avea ocazia să vă alipiţi unor proiecte care să vă bage sume importante de bani în buzunare.

LEU

De subliniat că, în aprilie 2018, situaţia voastră financiară se va îmbunătăţi semnificativ. Jucatul la loto vă poate aduce câştiguri frumoase cu investiţii minime. Atenţie, însă, la cheltuieli! Aveţi tendinţa să cheltuiţi tot ce câştigaţi. N-ar fi rău să vă ajustaţi cheltuielile şi să scăpaţi de datoriile purtătoare de dobânzi. Fiţi pregătiţi şi pentru cheltuielile neaşteptate!

Sursa: a1.ro