La 27 de ani din alb s-a făcut negru. Și-a lungit nările, buzele, urechile, și-a injectat ochii, toți îi spun că e un monstru, dar când le explică rămân cu gura căscată. Ce și-a făcut singur timp de 10 ani e șocant. Uite cum a ajuns

Eli Ink este un tânăr de 27 de ani care realizează tatuaje. Locuiește în Brighton și a trecut printr-o transformare care a durat 10 ani, o transformare al cărei scop era acela de a deveni o expoziție ambulantă a tatuajelor pe care le face.

Artistul a folosit enorm de multă cerneală neagră, în plus și-a mai implantat și un dispozitiv folosit pentru lărgirea nărilor, un astfel de dispozitiv a fost folosit și la baza buzelor. Ba chiar a mers atât de departe încât și-a vopsit și ochii. Iată cum își argumentează el aceste alegeri cam ciudate:

„În opinia mea, singura persoană care va înțelege vreodată tranziția mea în mod corect sunt eu. Nu voi încerca să o descriu nimănui.”, a declarat el pentru Mail Online. Eli a petrecut 10 ani pentru a-și transforma corpul, pe care îl vede ca fiind cea mai bună pânză pentru a-și arăta arta. Pentru acest proiect, dl. Ink și-a instalat dispozitive de lungire pentru buze, nas și urechi.

„Mereu am fost uimit de arta în sine. Picasso este o inspirație uriașă pentru mine, însă din copilărie. Îmi plac toate formele de artă. Arta corpului este doar următorul pas în maturizarea mea. Am vrut să arăt ca un personaj abstract dintr-unul din picturile lui Picasso. Ador cum arată abstractul, fără gândire, doar expresie pură.”, a mai declarat el.

Iată cum a ajuns să arate:

CITEȘTE ȘI: 

Era însărcinată, trecuse de 9 luni și nu fusese niciodată la spital de frică, dar copilul nu se năștea și a cedat! Doctorii i-au făcut o ecografie și au văzut un detaliu care i-a îngrozit: „Copilul nu e acolo, e…”

A primi o nouă viață în această lume este unul dintre cele mai grozave momente pe care le poți avea în viață. Însă, din păcate uneori poate fi riscant și dramatic. Din cauza fricii de spitale, o femeie din Rusia, în vârstă de 31 de ani, a refuzat să meargă la spital sau să apeleze la o moașă, în timpul sarcinii sale.

Însă femeii îi trecuse data la care trebuia să nască și nu era niciun semn că bebelușul dorește să vină pe lume, așa că a început să se îngrijoreze și a mers la medic, acolo, doctorii au făcut o descoperire șocantă.

Femeia era în a 41-a săptămână de sarcină, iar copilul nu se născuse. Ecografia a arătat că bebelușul nu era în uterul mamei, ci în cavitatea ei abdominală. Aveau de-a face cu o sarcină ectopică, ceea ce înseamnă că ovulul fertilizat a mers în afara uterului. Este un lucru extrem de rar, care se întâmplă la aproximativ 2-3% dintre toate nașterile.

Imediat ce au înțeles ce se petrece, femeia a fost grăbită în sala de operație, riscul ca și ea și copilul să moară era mare. Există doar aproximativ 12 cazuri de sarcini extrauterine în care să fi supraviețuit atât mama cât și copilul. Operația a durat două ore, dar, în cele din urmă, medicii au reușit să vadă miracolul cu proprii lor ochi.

Au scos sacul fetal și au realizat că fetița nu numai că respira, ba era perfect sănătoasă, cântăring peste 4 kilograme! A fost o sarcină incredibilă care a sfidat toate șansele. Potrivit medicilor, șansele de a supraviețui erau 1 din 625 milioane! Mama copilei a fost atât de mândră încât a ales numele de Veronika pentru fiica sa, nume care înseamnă „Cea victorioasă”.