La doar 175 cm, cântărește peste 90 de kilograme, dar toți bărbații sunt înnebuniți după corpul ei… Doamne, cum poate să arate cel mai celebru fotomodel cu forme! Unii îi spun că e grasă, ea crede că e perfectă…

Ashley Graham este unul dintre fotomodelele care a dărâmat stereotipurile din lumea modei referitor la dimensiuni și greutate. Are doar 29 de ani, dar și-a lansat propria linie de lenjerie intimă și costume de baie, însă cel mai important este că le-a creat pentru femeile cu forme, și pentru a le face pe acestea să arate și să se simtă bine în pielea lor.

Recent, vedeta a pozat complet goală într-un pictorial pentru o revistă pentru adulți, iar imaginile provocatoare au făcut înconjurul internetului. Însă la fel de importante sunt și declarațiile ei: „Îmi amintesc când au apărut primele semne ale celulitei, în timpul școlii. I-am spus mamei: ‘Nu este dezgustător? Este foarte urât!’”.

Mama acesteia, însă, nu a făcut o problemă din acest lucru. „Nu mi-a spus dacă este frumos sau urât. Pur și simplu nu a făcut ca acest lucru să fie o problemă”, a continuat femeia. Modelul și-a amintit și cum a fost catalogată drept „grasă” și „urâtă”, în adolescență. Acum, ea este una dintre cele mai apreciate din domeniu.

Ashley Graham este modelul plus size al momentului. A defilat pentru case de modă celebre, a apărut în costum de baie pe coperta revistei “Sports Illustrated”, iar pe covorul roşu străluceşte de fiecare dată. Iată cum arată:

CITEȘTE ȘI:

Ea e singura femeie din tot zodiacul care poate fura inima oricui, este cea mai iubită dintre zodii. Alături de ea vei avea parte de cele mai frumoase clipe…

Această zodie face totul după bunul plac și nu are deloc tendința de a lua exemplul altor persoane. Poate că multă lume nu o înțelege, însă acest lucru nu o împiedică să-și atingă scopurile pentru că are mare încredere în ea.

Viața alături de ea este o continuă provocare: alături de această zodie vei avea parte de cele mai frumoase momente din viața ta, însă vor exista și situații complicate. Această zodie face pe toată lumea să-și dorească mai mult și reușește de fiecare dată să provoace curiozitatea celor din jur.

Deși este o fire pașnică, în momentul în care o calci pe coadă este în stare să se răzbune în cel mai crunt mod. O relație cu această femeie nu va fi ușoară, însă va fi cu siguranță diferită de orice relație pe care ai avut-o până acum.

Această zodie vede dincolo de aparențe: femeile născute sub acest semn zodiacal au o intuiție puternică și au capacitatea să vadă dincolo de aparențe. Indiferent ce relație ai cu ea, această femeie te va vedea așa cum ești și nu ai cum să te dai drept altcineva pentru că-și va da seama imediat.

Știe exact cum să citească oamenii și simt mereu ceea ce se află în sufletul celor din jur fără să fie nevoie de vorbe. În plus, aceste femei îi pot influența foarte ușor pe cei din jur dacă își doresc acest lucru, deci obțin mereu ceea ce-și doresc. Spre deosebire de alte zodii, aceasta va spune mereu ce gândește și nu se va ascunde după degete nici atunci când adevărul este extrem de dureros. Urăște bârfa și nu suportă oamenii care nu spun în față ce simt.

Obțin mereu ce își doresc? CATEGORIC! Fie că este vorba despre viața sentimentală sau despre cea profesională, aceste femei obțin ce-și doresc de fiecare dată. Nu așteaptă ca cei din jurul lor să ia decizii pentru ele, ci acționează de fiecare dată cum simt. Poate că ți-a dat și tu seama despre ce zodie este vorba și poate că te-ai regăsit în multe aspecte prezentate mai sus. Este vorba despre femeile SCORPION!