Legătura neștiută dintre Mădălin Ionescu și Andrei Gheorghe. E sfâșietor! „A murit la 56 de ani. Singur și părea că…” Dezvăluiri cutremurătoare

Foto: wowbiz.ro

Printre colegii din presă care au avut ocazia de a sta în mai multe rânduri de vorbă cu regretatul Andrei Gheorghe, se numără și Mădălin Ionescu. Acesta a rămas întotdeauna uluit de personalitatea efervescentă și vie a jurnalistului. Tocmai de aceea vestea morții acestuia a fost un șoc și pentru el, care a dorit să lase un ultim mesaj referitor la ce a însemnat pentru Andrei Gheorghe, în opinia lui. 

„L-am avut invitat in emisiune de mai multe ori ! Excepţional de fiecare data ! Ştia ce sa spună, cand sa tacă, exploda la momentul potrivit ! Amplu, efervescent , dificil , corect, incapatanat , cinic , sarcastic, plin de sens ! A murit la 56 de ani ! Singur … Asa pare sa fi trăit in ultima perioada ! Suflet contorsionat , zbuciumat , de o timiditate greu de intuit … ascunsa sub platoşa rebelului de serviciu … Un om care nu a trecut neobservat ! I-a plăcut sa şocheze , sa surprindă ! A făcut-o si acum ! Călătorie lina printre astri, Andrei!„, a scris Madalin pe pagina lui de Facebook.

Un alt jurnalist care l-a apreciat pe Andrei Gheorghe a fost Andreea Berecleanu, care a ținut să facă și ea o declarație sfâșietoare pe acest subiect: „Dumnezeu să-l odihnească. Îmi pare tare rău. Am fost colegi timp de nouă ani şi am ținut legătura sau ne întâlneam întâmplător. Întâmplarea a făcut să locuim o perioadă de timp în aceeași zonă și ne întâlneam cu copiii și povesteam și râdeam și ne aduceam aminte. Era un om extrem de amuzant, cu un simț al umorului rafinat, fiind un intelectual veritabil cum rar mai întâlnești în ziua de astăzi. Îmi făcea mare plăcere să vorbesc cu el și să glumim. Aveam glumele noastre, cinice, cu umor negru. Mie îmi plăcea umorul lui negru. Era un om foarte sensibil, deși părea dur. A fost cel mai bun om de radio. Sunt foarte puțini oameni de radio, pe care să mi-i amintesc. Făcea cu pasiune totul”, a declarat Andreea Berecleanu.

Florin Călinescu, îndurerat, a reacționat și el, imediat după aflarea veștii. Iată declarația lui: „E o viață pe care el și-a trăit-o așa cum a dorit-o. Am avut o discuție cu Adrian Sîrbu. Și-a păstrat unicitatea și ingenuitatea. O voce aparte, un destin aparte, o asumare totală și brută a ceea ce dorit el să facă, un om de cultură, un om învățat, ascunzându-și timiditatea sub această platoșă a îndrăznelii continue. Am avut destule discuții în contradictoriu din care se nășteau idei. Chiar dacă vedeai în ochii lui că este de acord, forța contrariile. Și-a asumat asta”, a declarat Florin Călinescu, la Antena3.