Lidia Buble a făcut ca sora sa să devină extrem de populară peste noapte! Incredibil, dar adevărat! Uite cum a reușit acest lucru…

Lidia Buble (24 de ani) a trecut testul celebrităţii. Cântăreaţa şi-a rugat fanii să o urmărească pe sora ei mai mică, Diana Buble (19 ani), pe contul de Instagram, iar în doar câteva ore tânăra a strâns nu mai puţin de 10.000 de persoane interesate să-i vadă activitatea, ceea ce este un adevărat record.

Lidia Buble este foarte apropiată de surorile ei, mai ales că artista a povestit că sunt 11 fraţi la părinţi şi s-au crescut unul pe celălalt. Recent, solista a mărturisit că surioara ei mai mică Diana s-a lăsat convinsă cu greu să-şi facă un cont pe Instagram şi ar trebui răsplătită! Pentru că nu avea urmăritori, cântăreaţa a făcut apel la fanii ei să-i dea „fallow” pe pagină. După ce a făcut acest lucru, numărul urmăritorilor Dianei Buble a crescut de la o oră la alta, iar la o zi distanţă de la anunţ, tânăra avea aproape 10.000 de persoane interesate de activiatea ei de pe contul de socializare.

Lidia şi Diana Buble se înţeleg de minune încă de pe vremea când locuiau împreună în casa de la Deva. Cele două au cântat în corul bisericii la care tatăl lor, Viorel Buble, este pastor, dar au apărut împreună şi la televizor, interpretând colinde.

 

 

 

Citește și Lidia Buble a dezvăluit un secret bine păzit: „Dumnezeu m-a binecuvântat!”

E fericire mare în familia Lidiei Buble, dar nu artista este în centrul atenţiei. Iubita matinalului Răzvan Simion a mărturisit că a devenit din nou mătuşă şi a împărtăşit emoţia cu fanii ei. Artista provine dintr-o familie numeroasă, cu 10 fraţi şi surori, iar tatăl lor este pastor la Biserica Penticostală Emanuel din Deva, aşa că astfel de evenimente vor mai avea loc în familia ei.

Lidia Buble iubeşte copiii, dar până să îi aibă pe ai ei, are grijă de cei din familie. Artista are experienţă, căci înainte de a deveni celebră, a fost bonă. A îngrijit şase micuţi şi nu s-a dat în lături de la a-şi ajuta mama la treburile casnice.

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena (11 ani), Diana (16 ani), Elisei (18 ani), eu, Estera (23 de ani), Daniel (27 de ani), Corneliu (29 de ani), Daniela (31de ani), Simion (33 de ani), Beniamin (35 de ani), Iosif (37 de ani). Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu la început cu trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, declara Lidia.

Acum familia ei s-a mai mărit cu un membru, iar fericirea artistei este nemărginită. „Vreţi să vă spun un super secret?

Dumnezeu m-a binecuvântat astăzi cu încă un nepoțel frumos şi sănătos. Mă simt cea mai bogată şi cea mai fericită ființă din lume”, a scris artista pe contul ei de socializare în dreotul unei imagini cu bebeluşul nou-născut.

 

 

Sursa: click.ro