Liviu Vârciu, accident grav în maşină: „O secundă nu a mai mişcat” Uite ce a putut să i se întâmple…

Din joacă, Liviu Vârciu a reuşit să se accidenteze destul de grav, când a intrat în maşină. În timp ce făcea glume cu Nea Mărin, artistul s-a lovit foarte tare când s-a aruncat în microbuzul care trebuia să în transporte, în cadrul emisiunii „Poftiţi în vacanţă”, de la Antena 1.

În timp ce era fugărit de Nea Mărin pe munte, Liviu Vârciu a decis să se „ascundă” în microbuz. Artistul s-a aruncat efectiv în maşină şi s-a ales cu răni. Pentru câteva clipe, Nea Mărin s-a speriat foarte tare când l-a văzut pe Liviu întins pe scaunele din faţă ale microbuzului. A fost nevoie de intervenţia medicilor.

„Cu o mână a rupt scrumiera maşinii. O secundă nu a mai mişcat!”, spune nea Mărin.

„Şi schimbătorul de viteze şi frâna de mână”, a completat Liviu Vârciu.

În urma căzăturii, Liviu Vârciu s-a ales cu o mulţime de zgârieturi pe spate şi picioare, dar şi cu o vânătaie imensă pe umărul stâng.

„Am o vână taie de la umăr până pe coapsă. M-am tăiat la mână. Mi s-a învineţit degetul instant, noroc că era doctoriţa aia şi m-a pansat”, a povestit Vârciu.

 

 

 

Citește și Uite ce tatuaj ”ascuns” şi-a făcut iubita lui Vârciu!

De mai bine de două săptămâni, Liviu Vârciu este plecat din ţară pentru filmările reality-showului ”Asia Express”. Iubita lui, Anda Călin, îi duce dorul foarte mult şi a a găsit o metodă prin care îşi mai alină din suferinţă.

Frumoasa brunetă şi-a făcut un tatuaj “ascuns“, aici sunt imaginile. Donjuanul o să aibă o surpriză plăcută când o să vadă că Anda şi-a tatuat data lui de naştere, dar şi fetiţei lor, Anastasia. Pentru această procedură, a mers pe mâna celor de “Bucureşti Tattoo Studio“, care au ajutat-o să îşi îndeplinească dorinţa, iar ca zonă a ales una destul de “ascunsă“, pe partea din spate a gâtului, fiind vizibil doar dacă are părul prins. După datele de naştere ale celor mai iubite persoane din viaţa ei, bruneta a scris: “always and forever”

Liviu Vârciu şi Anda Călin au ales să-şi trăiască povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor, fiind extrem de rezervaţi în ceea ce priveşte apariţiile împreună, dar şi declaraţiile despre relaţia lor.

A devenit tătic a doua oară în urmă cu mai bine de două luni

Liviu Vârciu a povestit despre felul în care i-a explicat unui prieten ce înseamnă pentru el sentimentul de a fi tată: „E neaşteptat de bine, prietenii mă speriaseră întâi. La spital mi-a spus asistenta dacă vreau să o iau în braţe şi i-am spus că ferească Dumnzeu, că îmi era frică. Mi-era frică să o iau în braţe la început, dar Dumnezeu mi-a dat putere. (…). Apucaţi-vă să faceţi copii. La un moment dat, cea mică stătea pe mine şi am avut o stare. Mi-am sunat un prieten şi i-am spus că, ţii minte când mergi într-un club, ai cea mai bună masă şi vine o tipă şi intri în vorbă cu ea şi o iei acasă şi se întâmplă ceva şi te trezeşti dimineaţă cu gustul acela, că ce seară ai avut, ia toată starea asta şi înmulţeşte-o cu o sută. Nu cred că îmi trebuie altceva să fiu fericit. Nu mă opresc aici, îmi mai doresc copii pentru că cu asta rămâi”, a mai spus Liviu Vârciu.

 

 

 

Sursa cancan.ro