Liviu Vârciu, apariţie de senzaţie cu iubita la botezul fiicei lui Mădălin Ionescu! Prima apariţie publică, după ce Anda a născut. Cuplul a captat toate privirile. Iată imaginile…

Liviu Vârciu şi-a scos iubita în lume, duminică, la botezul fiicei lui Mădălin Ionescu şi a Cristinei Şişcanu. Cei doi îndrăgostiţi s-au bucurat din plin de momentele de pauză de la îndatoririle părinteşti, mai ales că micuţa Anastasia le cam face zile amare din cauza colicilor.

Cei doi au fost eleganți, și au captat toate privirile invitaților, și par extrem de fericiți unul la brațul celuilalt,mai ales de când cei doi au primit-o pe lume pe micuța lor.

Cu toate acestea însă, Liviu Vârciu şi iubita lui, Anda Călin, şi-au rupt câteva ore din timpul petrecut cu fiica lor, Anastasia, şi au mers la petrecerea de botez a fiicei lui Mădălin Ionescu.

Artistul s-a bucurat nespus de ieşire şi a împărtăşit din momentele speciale şi prietenilor virtuali, cărora le-a postat o poză în care apare împreună cu iubita lui.

”În sfârşit linişte!”, le-a mărturisit Liviu Vârciu prietenilor lui virtuali.

Se pare că Vârciu şi Anda au stat liniştiţi la petrecere, căci au lăsat-o pe Anastasia pe mâini bune, de ea ocupându-se sora ei mai mare, Carmina.

 

 

 

Citește și: Cum l-a cucerit Anda Călin pe Liviu Vârciu! Adevărul a fost dezvăluit chiar de frumoasa brunetă

 

Anda Călin este femeia la care Liviu Vârciu a sperat şi care l-a făcut băiat de casă. Bruneta a dezvăluit secretul cu ajutorul căruia l-a cuminţit pe artist.

Anda Călin este o femeie fericită şi împlinită, chiar dacă tatăl fiicei ei, Liviu Vârciu, o ţine departe de ochii presei. Bruneta pare împlinită de viaţa de familie şi mai ”scapă” poze pe internet cu iubitul şi fiica ei.

Iubita lui Liviu Vârciu a postat de curând pe pagina personală de Facebook o fotografie în care artistul apare dormind cu fetiţa lor pe piept.

”Au adormit ai mei”, le-a spus Anda Călin prietenilor ei virtuali.

Întrebată de prieteni ea de ce nu ia o pauză cu ei, Anda a dezvăluit şi secretul cu ajutorul căruia l-a cucerit pe Liviu Vârciu. Cum o vorbă din bătrâni spune că dragostea trece prin stomac, frumoasa brunetă i-a dat ascultare şi se pare că a câştigat locul în inima cântăreţului: ”Să termin de făcut mâncarea”.

Se pare că zicala este chiar adevărată, iar în cazul celor doi tactica aceasta de cucerire chiar a funcționat.

Anda Călin e foarte fericită cu viaţa de mămică și de casnică şi nu conteneşte să le spună asta prietenilor ori de câte ori are ocazia: ”Am ales să fiu fericită!”

 

 

Sursa: cancan.ro