Liviu Vârciu e topit! Imagini nemaivăzute din casa artistului! Cum își alintă fiica: Fotografii inedite în articol. Este o frumusețe de fetiță!

Anastasia Maria, fetita lui Liviu Varciu (36 de ani), are aproape 7 luni si este printesa lui tati. Liviu Varciu si Anda Calin sunt mandri de micuta lor si nu se sfiesc sa isi arate dragostea pe retelele de socializare. Fanii au parte aproape zilnic de poze si filmulete cu bebelusa rasfatata.

Fetița lui Liviu Vârciu a cucerit internetul. De data asta, realizatorul tv a postat pe contul de socializare, o fotografie în care fetița lui doarme. Alături de poză, acesta a scris și un mesaj.

“Liniștea mea!❤️❤️❤️” a scris acesta în drepul fotografiei, care i-a cucerit definitiv pe prietenii virtuali. De când s-a întors de la Asia Express, acesta petrece mai mult timp cu fetița și iubita lui.

“Măi Liviule, de acum te văd şi eu mai bun, mai familist, tată. Să fii sănătos să-ţi creşti fetiţă cu multe bucuri şi linişte.” i-a transmis unul dintre fani.

 Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, una dintre cele mai efervescente echipe care au acceptat provocarea celui mai dur reality show, au trăit momente unice pe teritoriul unei culturi total necunoscute, timp în care nu au avut deloc contact cu cei de acasă. Întorși de la filmări, însă, cei doi au fost primiți în cel mai călduros mod, chiar de pe aeroport.
Atât Liviu, cât și Andrei, care sunt foarte buni prieteni, se bucură de cel mai frumos rol, cel de tătic, iar despărțirea de cei mici nu a fost una deloc ușoară, mai ales că cei doi se înscriseseră într-o cursă a imprevizibilului.
Nici pentru familiile lor nu a fost mai simplu, dar pentru că și-au dorit să scurteze momentele până la revedere, au decis să le facă o surpriză artiștilor la întoarcerea de la filmările din Asia. Iubitele celor doi au venit împreună cu copiii să-i întâmpine la poarta de sosire și astfel au reușit să le ofere cel mai frumos moment de bun venit. Vizibil emoționați și cu lacrimi în ochi, Andrei și Liviu și-au îmbrățișat familiile și au realizat cât de mult le-a lipsit sprijinul celor dragi.

Fetița lui Liviu Vârciu a cucerit internetul

Liviu Varciu e topit! Bebelusa e viata lui!

Adevarul despre relatia lui Liviu Varciu cu Anda Calin. Apropiatii fac lumina

“Au fost despartiti o perioada, dar s-au impacat. S-au certat si Anda Calin a decis sa se mute la mama sa impreuna cu micuta, Anastasia Maria. El nu s-a impotrivit, oricum urma sa plece in Asia, la filmari si era preocupat cu emisiunea. Dupa cateva saptamani petrecute in Asia, Liviu s-a intors in tara si a revenit acasa la el. O perioada a stat singur. Apoi, a discutat cu Anda si amandoi au decis sa-si mai acorde o sansa. De dragul lor, de dragul fetitei. Asa ca s-a impacat cu Anda Calin, iar aceasta s-a intors la el alaturi de fetita, de Anastasia Maria. Daca el a fost surprins cu alta persoana, asta s-a intamplat in perioada in care era despartit de mama fetitei sale. Acum sunt bine, au depasit momentul critic”.