Localnicii s-au trezit dimineața cu o gaură uriașă în șosea. Când s-au uitat înăuntru, s-au închinat, nimeni nu știa ce există chiar sub picioarele lor! Ce s-a întâmplat cu 10 case e incredibil

Locuitorii micului oraș Round Rock, din SUA, s-au trezit miercuri dimineața și au descoperit o gaură uriașă în șosea. Când s-au uitat înăuntru au avut surpriza vieților lor, era o peșteră adâncă de 7 metri și lungă de 51 de metri.

În ultimii zeci de ani sute de astfel de găuri au apărut peste tot în lume. Mike Petter, manager general al unei companii locale, a declarat: „Se pare că acoperișul peșterii a căzut, iar când a căzut ne-a rupt linia de apă și a mai și expus o linie de gaz natural”.

Autoritățile nu sunt sigure de ce s-a prăbușit drumul, scoțând la iveală o formațiune subterană care a cauzat ca cel puțin 10 case din oraș să nu mai aibă apă. Localnicii nu au știut niciodată că sub ei există o peșteră.

Iată mai multe imagini incredibile dinăuntrul peșterii naturale:

CITEȘTE ȘI:

L-ai văzut? Sună de urgență la Poliție! Tânărul din imagine e căutat în toată țara dintr-un motiv înfiorător. Informații dureroase

Tragedie uriașă în Brăila unde un student de la Facultatea de Agronomie a fost dat dispărut de acasă. Mădălin Ştefăniţă Varga, din satul Titcov, comuna Frecăţei, student al Facultăţii de Inginerie şi Agronomie din Brăila, este căutat de Poliție după ce familia l-a dat dispărut de acasă.

Mădălin este student în anul I, are 23 de ani, iar cei care îl cunosc vorbesc despre el numai de bine, îl cunosc drept un băiat liniștit care nu a avut niciodată probleme cu nimeni. Cei care au lansat un apel pe Facebook pentru găsirea lui au fost prietenii săi. Aceștia roagă pe oricine crede că are informații despre el să anunțe. Precizăm că tânărul are 1,60-1,70 înălţime, aproxmativ 50 de kilograme şi este brunet. Mădălin Ştefăniţă Varga a fost elev al Colegiului Economic „Ion Ghica”.

„Este student la Facultatea de inginerie și agronomie Brăila în anul I la specializarea de Agricultura Se numeste Vargă Mădălin Ştefăniță are 23 de ani, are înălțimea intre 1.60 și 1.70 ochi căprui, brunet aproximativ 50 de kg , era un student silitor nu avea probleme cu nimeni nu se certa nu a fost băgat în clanuri sau să fi avut vreo altercație cu cineva. Ultima data a fost văzut sâmbătă seara la discoteca din Pecineaga. Va rog distribuiți cât mai mult haideti sa îl găsim. Va mulțumesc!”, este mesajul lansat de prietenii săi pe Facebook.

„Bibicule vino acasa te rog din inima mea Madule ai sa bem o cafea”, este apelul disperat făcut pe Facebook de un apropiat al lui Mădălin.

Ultima dată a fost văzut sâmbătă seara, la discoteca din Pecineaga. Colegii care au transmis acest mesaj au ţinut să precizeze faptul că au acceptul familiei pentru a mediatiza cazul. De la IPJ Tulcea ni s-a comunicat doar faptul că se fac cercetări. Ieri, până la închiderea ediţiei, tânărul în cauză nu fusese găsit, potrivit obiectivbr.ro.