Loredana Chivu, in prag de criza din cauza insomniilor! Vedeta vrea sa apeleze la un medicament periculos

Loredana Chivu trece printr-o perioada extrem de proasta de ceva vreme. Vedeta are probleme de ceva timp de cand sufera de insomnia, și se pare că din păcate situația a ajuns până în punctul în care va avea nevoie de medicamente, unele din ele ce pot fi chiar periculoase pentru sănătate.

 

Loredana Chivu riscă să-şi pună şi mai mult sănătatea în pericol, din cauza unui tratament controversat împotriva insomniilor de care suferă de multă vreme.

Pentru că somniferele obişnuite nu-şi mai fac efectul, vedeta a apelat la prietenii de pe Facebook pentru a o ajuta să facă rost de un medicament care se găseşte doar în Italia şi care se eliberează pe reţetă.

Conspectul medicamentului solicitat de Loredana Chivu nu arată însă deloc prea bine. Acesta este un sedativ-hipnotic, care se ia maxim 4 săptămâni şi doar prin scăderea succesivă a dozei, nu se administrează pacienţilor sub 18 ani şi nici persoanelor în vârstă. De asemenea, pacienţii care suferă de depresie sau anxietate pot suferi de episoade suicidale. Medicamentul nu trebuie sub nici o formă asociat cu alcoolul şi este interzisă conducerea automobilului în perioadele de administrare. Acesta provoacă şi dependenţă.

 

Sursă: wowbiz.ro